-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94 95 -- 16/05/2015

Ο Πρίγκιπας θα συνειδητοποιήσει ότι ο Σάκης με τη Νατάσα άργησαν κι ξεκινάει να τους ψάχνει. Ο Χρηστίδης θα απολογηθεί στην Ανθή για τη συμπεριφορά του κι εκείνητου λέει πως δεν έχει λόγο ν’ανησυχεί: έχει κόψει επαφές με τη Βάλια. 

Ο Σάκης θα ενημερώσει τον Πρίγκιπα πως η Νατάσσα το έσκασε με τον Ασίμ. Ο εκδοτικός οίκος εξηγεί στην Ανθή ότι δεν μπορεί να
εκδώσει το χειρόγραφο χωρίς τη νομική συναίνεση της Έλλης και της προτείνει να το πάει στον εισαγγελέα ή σε κάποιον δημοσιογράφο. Στο μεταξύ, η Βάλια θα βάλει το σχέδιο σε εφαρμογή και την καλεί στο θέατρο, ενώ ο Μάριος θα φυτέψει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Χρηστίδη, πως η Ανθή τον κοροιδεύει.

Η Βάλια παρακαλάει την Ανθή να μείνει και να την βοηθήσει μέχρι την πρεμιέρα, μιας και η Έλλη δεν είναι σε θέση να το κάνει. Η Ανθή αρχικά αρνείται, αλλά η Βάλια την πείθει να μείνει για δύο μέρες. Ο Ασίμ ζητάει τη βοήθεια της Μυρτώς και του Χρήστου, ενώ ο Πρίγκιπας στέλνει τους μπράβους να βρουν τη μάνα του στη Σύρο, χωρίς να ξέρει ότι ο Ασίμ έχει ειδοποιήσει την Αφροδίτη να εξαφανιστούν.
Η Μυρτώ θα αποφασίσει να κάνει κάτι δραστικό: ν’απειλήσει τον Πρίγκιπα ώστε να κερδίσει την ελευθερία της Νατάσας. Ο Χρηστίδης θα βρει την Ανθή στο θέατρο και γίνεται έξω φρενών. Θα γίνει καυγάς και η Βάλια τους πηγαίνει στο καμαρίνι, όπου και ο χώρος βιντεοσκοπείται. 

Η Μυρτώ θα στριμώξει τον Πρίγκιπα προκειμένου να της παραδώσει το όπλο με τα δακτυλικά αποτυπώματα της Νατάσας. Ο Πρίγκιπας θα ενδώσει, αλλά έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Η Ανθή και ο Χρηστίδης θα μαλώσουν άσχημα και θα χωρίζουν, ενώ όλα έχουν μαγνητοσκοπηθεί. Η Ανθή αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό ήταν παγίδα της Βάλιας και θα την απειλήσει πως θα το πληρώσει, δίνοντας στη Βάλια το απαραίτητο κίνητρο για τον φόνο. 

Η Ανθή, σε έξαλλη κατάσταση, κάνει έφοδο στο γραφείο του Χρηστίδη και του ομολογεί τα εγκλήματα της Βάλιας. Ο Χρηστίδης την πιέζει να του αποκαλύψει την ταυτότητα της κόρης του Νικηφόρου, για να έχει κάτι στα χέρια του, αλλά η Ανθή αρνείται και προστατεύει την Έλλη. Η Μυρτώ παραδίδει το όπλο στη Νατάσα και τον Ασίμ, που νομίζουν ότι απέκτησαν και πάλι την ελευθερία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας