-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 362 363 364 365 366 -- 24/05/2015

ΕΠ.362 .:Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Διαμαντή και το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου του, θα αποδείξει τη βαριά κατηγορία του Σήφη και θα οδηγήσει στη σύλληψη του Διαμαντή, γεγονός που θα συμπαρασύρει μαζί του και τις ζωές των άλλων ηρώων, με αποκαλύψεις που θα αλλάξουν για
πάντα τις σχέσεις τους.

Σοκαρισμένοι όλοι θα πληροφορηθούν για τη σύλληψη, ενώ ο ίδιος ο Διαμαντής στην ανάκριση εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, παρότι ξέρει ότι γι΄ αυτόν το "παιχνίδι" έχει τελειώσει. Οι κραδασμοί αυτού του γεγονότος, φτάνουν μέχρι την Κύπρο και τους αναστατώνουν όλους. Ο Πάτροκλος τρελαμένος, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ η Αναστασία με τον Σήφη θα έρθουν σε σύγκρουση, αφού αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα γεγονότα. 

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, αναστατώνονται με αυτή την είδηση που αφορά την απαγωγή, αλλά παρόλα αυτά η Μελίνα εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στην υιοθεσία που θέλουν να κάνουν, προετοιμάζοντας το δωμάτιο του παιδιού.
Η Αναστασία, καταρρέει στα χέρια του Παύλου, όταν ακούει απ’ το στόμα του Σήφη ότι εκείνος κατήγγειλε τον Διαμαντή στην αστυνομία. Στη Κρήτη καταφτάνουν ο Ματθαίος, προκειμένου να στηρίξει την Αναστασία κι ο Νεκτάριος, όπου βρίσκει τον Πάτροκλο διαλυμένο. 

Αντίθετα, η Λουκία ενοχλείται όταν διαπιστώνει πως αυτή η ιστορία έφερε ξανά κοντά τον Παύλο με το Σήφη. Στη προσπάθειά του ο Μανωλιός να μάθει τους λόγους που συνέλαβαν τον Διαμαντή.. το διατυμπανίζει σ’ όλα τα Χανιά. Η Δάφνη, τσακώνεται με τον Μάρκο, όταν του ομολογεί ανοιχτά ότι νοιάζεται τον πρώην άντρα της. 

Παράλληλα, η Ευρυδίκη χτυπημένη άσχημα στο νοσοκομείο και φοβισμένη απ’ τις απειλές του Πάτροκλου καταθέτει ότι έπεσε θύμα ληστείας, κρύβοντας την αλήθεια. Ο Σήφης, εξοργίζεται βλέποντας τον Ματθαίο σπίτι του, ενώ στη Κύπρο, η Μελίνα κι ο Αχιλλέας τρομοκρατούνται μετά τις προειδοποιήσεις της Αλεξάνδρας.. ότι κινδυνεύουν οι ζωές τους.
Η Αναστασία υπερασπίζεται τη σχέση της και την παρουσία του Ματθαίου στο σπίτι της εξοργίζοντας τον Σήφη. Την ίδια στιγμή όμως η ίδια εκπλήσσεται όταν ο Ματθαίος της ανακοινώνει, ότι η οικογένεια της θα πρέπει να αναλάβει τα έξοδα της ζημιά, που έγινε με την παρτίδα στην Κίνα. 

Παράλληλα η γιαγιά Ανδριανή τάσσεται στο πλευρό της Όλγα και σκοπό έχει να διαλύσει αυτό τον έρωτα. Ο Αχιλλέας με την Μελίνα τρομοκρατούνται, όταν η Αλεξάνδρα τους αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Ανδρούλας αλλά και τον πραγματικό λόγο που τους πλησίασε.. Η Δήμητρα έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν η Άννα της ζητάει εξηγήσεις για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. 

Μια κίνηση όμως που θα έχει ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να συγκρουστεί πολύ άσχημα. Ο Σήφης είναι καταρρακωμένος από την πιθανή εμπλοκή του θείου του στην απαγωγή της Μελίνας.. και σε ένα τηλεφώνημα που έχει μαζί της, εκφράζει την επιθυμία του να την συναντήσει.
Η προφυλάκιση του Διαμαντή, προκαλεί σοκ σε όλους, αλλά περισσότερο στον Πάτροκλο και την Αναστασία που είναι έξαλλη με τον Σήφη, καθώς μαθαίνει ότι αυτός είναι που κατέδωσε τον θείο τους στην αστυνομία. 

Από την πλευρά του ο Σήφης είναι συντετριμμένος από τις αποκαλύψεις, καθώς υποψιάζεται ότι ο Διαμαντής έχει κάνει πολλά περισσότερα από όσα ήδη έχουν αποκαλυφθεί. Στο μεταξύ οι Ματθαίοι, έχουν ανοίξει το δικό τους μέτωπο κατά του Διαμαντή, καθώς απαιτούν να πάρουν την αποζημίωση από τη χαλασμένη παρτίδα κρασιού που στάλθηκε στην Κίνα. 

Ματθαίος και Αναστασία εξακολουθούν να περιμένουν τη μέρα που οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να ζήσουν επιτέλους μαζί. Αχιλλέας και Μελίνα κατεβαίνουν στα Χανιά και ο Σήφης βρίσκει την ευκαιρία να εξομολογηθεί στη Μελίνα όλη την αλήθεια για τον θείο του, αλλά και να της πει πόσο τη νοιάζεται και την αγαπάει πάντα. 

Η συνάντηση αυτή θα οδηγήσει για άλλη μια φορά στη σύγκρουση Αχιλλέα και Σήφη. Ο Μάρκος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Δάφνη επισκέφθηκε στη φυλακή τον Διαμαντή.
Αν και μέσα στη φυλακή, ο Διαμαντής ενθαρρύνει τον Νεκτάριο και τον Πάτροκλο, βεβαιώνοντάς τους ότι σύντομα θα βγει. Στο μεταξύ η Δάφνη, πείθει τον Μάρκο πως είναι απλά φήμες το ότι πήγε να δει τον Διαμαντή. 

Ο Αχιλλέας δεν διστάζει να πετάξει κατάμουτρα του Σήφη ότι τον θεωρεί «εγκέφαλο» της απαγωγής της Μελίνας, έχοντας ως κίνητρο τα χρήματα.. κάτι που ενοχλεί την Μελίνα όταν το ακούει απ’ το στόμα του αγαπημένου της. Ο Παύλος, γίνεται έξαλλος με την Λουκία όταν υποψιάζεται πως υπονομεύει τη σχέση του με το Σήφη. 

Κατόπιν εντολής του Διαμαντή μέσα απ’ τη φυλακή, η Όλγα δέχεται απειλή για τη ζωή της και πανικόβλητη παίρνει δραστικές αποφάσεις. Η απόρριψη του Νεκτάριου, εξαγριώνει την Αντιγόνη, που απειλεί ότι θα φτάσει σ’ αποκαλύψεις για τη σχέση τους στη Δήμητρα. 

Ο έρωτας του Αχιλλέα και της Μελίνας.. αναθερμαίνεται στη Κρήτη. Η Αναστασία αποφασίζει ν’ αποκαλύψει στο Ματθαίο πως το παιδί είναι δικό του, ενώ την ίδια στιγμή ο Σήφης καλείται ν’ αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την οργή του Διαμαντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας