-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Δωρεά ύψους 230.000 δολαρίων προς την Καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ


Η Ελληνική Πρωτοβουλία ενέκρινε δωρεά ύψους 230.000 δολαρίων προς την Καρδιοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η δωρεά θα καλύψει πλήρως τα έξοδα λειτουργίας και ανάπτυξης της κλινικής για έναν χρόνο, φροντίζοντας για τη στελέχωση της με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και την προμήθεια
απαραίτητου εξοπλισμού.

Σχολιάζοντας την προσφορά ο διευθυντής της Κλινικής Δρ Γεώργιος Λαζόπουλος σημειώνει ότι «είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που λαμβάνουμε τη δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, ειδικά μέσα στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης. Η δωρεά αυτή θα λειτουργήσει σαν ένα δίχτυ προστασίας για τη δουλειά μας, καθώς θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Π.Α.Γ.Ν.Η., ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στο βασικό σκοπό της Κλινικής, αυτόν του να σώζει ζωές».

Η Καρδιοχειρουργική Κλινική του Π.Α.Γ.Ν.Ηρακλείου ιδρύθηκε το 2013, με σκοπό να προσφέρει στους ασθενείς πρόσβαση σε καρδιοχειρουργικές υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών. 
Σήμερα, η Κλινική καλύπτει το 7% των αναγκών του νησιού, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς αναγκάζονται, είτε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας, είτε να περιμένουν έως και 45 μέρες για να λάβουν θεραπεία.

Μέσω της δωρεάς της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, θα μπορέσει να καλύψει το 30% των αναγκών της Κρήτης, προσφέροντας τη δυνατότητα να διενεργούνται 4-5 χειρουργικές επεμβάσεις εβδομαδιαίως.
Η Ελληνική Πρωτοβουλία

Ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και εκπροσώπων της Διεθνούς Διασποράς ίδρυσε την «Ελληνική Πρωτοβουλία».

«Η Ελληνική Πρωτοβουλία είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που στοχεύει στη διοχέτευση σημαντικών πόρων για την ενίσχυση οργανισμών που υποστηρίζουν και κινητοποιούν την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που θα διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ευημερία της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας