-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Ελευθέρια 2015: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Κυριακή 17 Μαΐου:

20:00 Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν την παρουσίαση του συγγραφικού έργου του Τούρκου συγγραφέα Αχμέτ Ουμίτ στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Δευτέρα 18 Μαΐου:

20:00 Μουσικοχορευτική εκδήλωση Πολυκοινωνικού στο Δημοτικό
Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Τετάρτη 20 Μαΐου:

20:00 Ο Όμιλος Ιστορίας και Θεατρικής Έκφρασης του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει τη ρομαντική κωμωδία "Ονειρεύτηκα τη Λυσιστράτη". Την προσπάθεια αυτή υλοποιούν οι εκπαιδευτικοί Πίνιου Ματούλα και Καφετζή Άθη μαζί με 24 μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης του σχολείου που ανήκουν στον Όμιλο.

Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Μαΐου:

21:00 Οι σύλλογοι Καρκινοπαθών & Φίλων Ν, Έβρου "Συνεχίζω" και Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν θεατρική παράσταση με την ιδιαίτερα ξεκαρδιστική κωμωδία "Το χωριό των ηλιθίων" του Νιλ Σάϊμον. Την θεατρική παράσταση ανεβάζει το εργαστήρι "Θεατρική Απόπειρα" στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά και τους άνεργους είναι δωρεάν. Υπεύθυνος: κ. Αναστάσιος Κοντακίδης.

Σάββατο 23 Μαΐου:

19:30 Ομιλία του Δρ. Κοινωνικών Επιστημών κ. Θεοφάνη Μαλκίδη για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, χορωδία παιδιών με τραγούδια από τον Πόντο με συνοδεία λύρας και θεατρικό δρώμενο με τις μαυροφορεμένες γυναίκες του Πόντου, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει λαμπαδηδρομία των Ποντιακών Συλλόγων Δήμου Αλεξανδρούπολης προς το μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Κυριακή 24 Μαΐου:

20:30 Ο Καλλιτεχνικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει ένα "Μουσικό Ταξίδι στο παρελθόν και στο παρόν" με αξέχαστες γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Υπεύθυνη: κα. Π. Κουγιουμτζή.

'Αξια μνείας είναι η ομιλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη αναφορικά με τα "Ελευθέρια": "Aγαπητοί μου συμπολίτες, με υπερηφάνια, αισιοδοξία, ελπίδα για ένα καρποφόρο και ευοίωνο μέλλον της Αλεξανδρούπολης,γιορτάζουμε την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Με τις εκδηλώσεις των "Ελευθερίων 2015" αποτίουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας και αρδεύουμε από την ιστορία της πόλης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στόχους και προοπτικές αντάξιους της δυναμικής και των πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους σχεδίασαν και συμβάλλουν στις εορταστικές εκδηλώσεις και, ιδιαίτερα, τα σχολεία, τους νέους και τους Συλλόγους του Δήμου μας, για τους οποίους είμαι υπερήφανος".

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα την απελευθέρωση της όμορφης πόλης  μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας