-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 352 353 354 355 356 -- 12/05/2015

Η Αναστασία περιμένει πως και πως να χωρίσει o Ματθαίος με την Όλγα, αλλά θα προβληματιστεί με κάτι που θα ακούσει συμπτωματικά στο τηλέφωνο. 

Στο μεταξύ, ανακοινώνει στον Σήφη ότι θα βαφτίσει τον γιο της Παύλο, γεγονός που θα εξαγριώσει τόσο τον Σήφη, όσο και τον Διαμαντή. Η Δήμητρα ξεκινάει να δουλεύει στο οινοποιείο και οι Ματθαίοι την υποδέχονται με
μια συγκινητική γιορτή, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος έχει αρχίσει να την πλησιάζει ξανά με ανανεωμένο ενδιαφέρον. Η Λουκία μαθαίνει ότι η Δάφνη και ο Μάρκος έκαναν τραπέζι στο σπίτι τους στον Παύλο και την Αντωνία και τους κάνει παράπονα, που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, αποφασίζουν να προσλάβουν μια γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού, την Ανδρούλα, χωρίς να ξέρουν ακόμα ότι τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από αυτήν….!!!!. Η Μελίνα, έχοντας πάντα στο μυαλό της το θέμα του παιδιού, ζητάει από τον Αχιλλέα να προχωρήσουν σε υιοθεσία….
Αντικατασταθηκαν τα Λινκ
Επεισόδιο 352 ΕΔΩ
Ο έρωτας της Μελίνας για τον Αχιλλέα δυναμώνει με τη θετική του στάση, στο να υιοθετήσουν ένα παιδί. Ο Ματθαίος αντιλαμβάνεται έντρομος πως την ώρα που σχεδίαζαν με την Όλγα πώς να κατατροπώσουν τον Διαμαντή, το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό μετά από συνομιλία του με την Αναστασία. Ο Πάτροκλος δημιουργεί δημόσια ένα άσχημο επεισόδιο με την Αλεξάνδρα, προκαλώντας τον θυμό της Άννας. Οι προσπάθειες του Μηνά, να φτιάξει τη σχέση Βασιλικής-Σήφη, πέφτουν στο κενό. Η Δάφνη τρομάζει, όταν ο Μάρκος αρχίζει να νιώθει ξανά παραμελημένος. Πιστεύοντας η Αλεξάνδρα, πως ο Αχιλλέας έχει διασύρει τ’ όνομά της σ’ όλη την Κύπρο, θα κάνει μία κίνηση που θα ταράξει τα νερά στο γάμο της Μελίνας και του Αχιλλέα. Ο Σήφης εμπιστεύεται με χαρά στον Μηνά, ότι από στιγμή σε στιγμή θα συλληφθεί ο ένας εκ των απαγωγέων της Μελίνας, αγνοώντας τόσο αυτός όσο κι ο Διαμαντής.. πως τώρα μόλις ξεκινάει η αρχή του τέλους!
Σκηνή ζηλοτυπίας θα κάνει η Μελίνα στον Αχιλλέα για το κραγιόν που βρέθηκε στο μπουφάν του και ο ίδιος προσπαθεί να δικαιολογηθεί.. Ο Μάρκος αισθάνεται παραμελημένος από τη Δάφνη, αφού εκείνη τρέχει να συμπαρασταθεί και να συμβουλέψει όλους τους υπόλοιπους, έτσι βάζει και εκείνος τους όρους του. Ο Σήφης μένει άναυδος στο άκουσμα της σύλληψης του Πάτροκλου, σε σχέση με την απαγωγή της Μελίνας.. Όλοι αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της Αναστασίας, αφού ακόμα δεν έχουν καμία πληροφόρηση σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται και η ίδια έχει το τηλέφωνο της κλειστό.. Ο Μανωλιός κατηγορεί την Κωνσταντίνα, θεωρώντας την εκείνη υπεύθυνη για τη δηλητηρίαση της αφεντικίνας του. Ο Αχιλλέας τσακώνεται με τον Νεκτάριο, επειδή αρνείται να πιστέψει ότι ο Πάτροκλος, ήταν αυτός που μίλησε στην Αλεξάνδρα για το παλιό στοίχημα, και τον υπερασπίζεται. Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα σε συνεδρία που έχει με την Μελίνα, προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να την επηρεάσει αρνητικά προς τον Αχιλλέα… Η Αντιγόνη επιμένει να προσπαθεί να μιλήσει στον Νεκτάριο, εκείνος όμως την απορρίπτει με πολύ σκληρό τρόπο, έτσι αποφασίζει να πάει στην Κύπρο να τον βρει….
Η υποψία του Σήφη πως ο θείος του βρίσκεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας, απειλεί να παρασύρει όλους τους ήρωες σε γεγονότα που πια έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Ο Σήφης αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια με όποιον τρόπο και κάνει μια πρώτη κουβέντα με τη Μελίνα, χωρίς όμως να της αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει. Στο μεταξύ, η Μελίνα και ο Αχιλλέας ενημερώνονται από τον δικηγόρο για τις διαδικασίες της υιοθεσίας και Μελίνα είναι ανυπόμονη για το επόμενο βήμα. Η Ανδρούλα, μέσα στο σπίτι τους φέρεται πολύ παράξενα, ενώ κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι ο σκοπός αυτής της «επικίνδυνης» γυναίκας που κυκλοφορεί τόσο κοντά τους !!!! Ο Ματθαίος και η Όλγα υποκρίνονται προς όλους ότι ζουν μια φυσιολογική, συζυγική ζωή, ενώ στην πραγματικότητα περιμένουν με αγωνία τη στιγμή της αποκάλυψης του ρόλου του Διαμαντή. Ο Νεκτάριος έχει στραφεί και πάλι στη Δήμητρα, ενώ παράλληλα η Αντιγόνη προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί του αλλά ο Νεκτάριος είναι ανένδοτος…
Ο Μηνάς θα παρασύρει τον Διαμαντή στ’ αμπέλια, προκειμένου να μπορέσει ο Σήφης να μπει μέσα στο σπίτι του θείου του και να ψάξει για στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Η Ανδρούλα δίνει ελπίδες στη Μελίνα, λέγοντάς της πως γνωρίζει μια οικογένεια που πιθανόν να θέλει να δώσει το μωρό τους για υιοθεσία. Στο μεταξύ η Δάφνη ψάχνει τις ρίζες της και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγωγή της προέρχεται.. από τη Σουηδία, ενώ παράλληλα η απόπειρα της Πανίτσας ν’ «αποπλανήσει» τον Παύλο Γιαννακάκη αποτυγχάνει παταγωδώς. Ο Ματθαίος ανυπομονεί να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή και να μπορέσει πλέον να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του με την Αναστασία, πληγώνοντας άθελά του την Όλγα που εξακολουθεί να τον αγαπάει. Μια τυχαία συνάντηση με τη Λουκία θα δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό στο Σήφη. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας ενοχλείται απ’ την απροειδοποίητη επίσκεψη της Αλεξάνδρας σπίτι του, ενώ τόσο ο ίδιος όσο κι η Μελίνα, ξαφνιάζονται με τη διαπίστωση ότι η νεαρή ψυχολόγος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την οικιακή τους βοηθό, την Ανδρούλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας