-->

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ - KARAGUL ΕΠ.101-102-103-104 -- 15/03/2015


Επεισόδιο 101
Η Ναρίν συναντιέται με τον Ογούζ. Η τελευταία τους συνάντηση επισκιάζεται από ένα απρόσμενο σκηνικό μεταξύ του Κεντάλ και του Ογούζ. Ο Ογούζ, για πρώτη φορά, τα βάζει ανοιχτά με τον Κεντάλ. Το τίμημα όμως θα το πληρώσει για ακόμη μια φορά η Ναρίν. 

Ο Μουράτ αποφασίζει να μη μένει άλλο θεατής
των γεγονότων. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με τον Κεντάλ. Ο Ασίμ πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση, αλλά τον διχάζουν από τη μια οι τύψεις και από την άλλη ο καημός για τον πατέρα του
Επεισόδιο 101
Καθώς στο αρχοντικό οι φωνές δυναμώνουν, ο Κεντάλ βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτεινό δρόμο, που επέλεξε. Ο Μουράτ είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Κεντάλ. Ήρθε η ώρα ο Κεντάλ να πληρώσει το τίμημα για όσα έχει κάνει. Ο Κεντάλ προσπαθεί να γλιτώσει από το λάκκο, που έχει σκάψει ο ίδιος. Ωστόσο, η παράξενη συμπεριφορά του Ασίμ δεν περνάει απαρατήρητη όχι μόνο από την Καντριγιέ αλλά και από όλους τους άλλους. Ο Ασίμ μάχεται καθημερινά με τον εαυτό του. Η απόφαση, που θα πάρει, είναι μόνο η αρχή του τέλους.. Επεισόδιο 102 Τετάρτη 25/3 Η αβεβαιότητα ανάμεσα στον Ογούζ και τη Ναρίν, τους οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Καντριγιέ αποφασίζει να μιλήσει στον Ογούζ. Ο Φιράτ ενοχλείται από τη συνεχή παρουσία του Τζεμάλ. Υποψιάζεται πως πίσω από την παρουσία του Τζεμάλ κάτι κρύβεται. Η Εμπρού δέχεται μια νέα πρόταση. Ωστόσο, μια είδηση, που φτάνει στο αρχοντικό, κάνει όλους να ανησυχήσουν. Ο Μουράτ αν και δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση, ξαφνικά αποφασίζει να εμφανιστεί και να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα...
Επεισόδιο 103
Η Καντριγιέ συνειδητοποιεί ότι έχει βιώσει το μεγαλύτερο πόνο, που μπορεί να νιώσει μια μητέρα. Καταρρέει όμως όταν μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του Μουράτ. Γνωρίζοντας ότι θα πονέσει, αποφασίζει να συναντήσει τον Κεντάλ. Ο Κεντάλ νομίζει ότι έχει τον έλεγχο της κατάστασης και είναι ενθουσιασμένος. Όταν όμως εμφανίζεται μπροστά του η Καντριγιέ κρατώντας όπλο, καταλαβαίνει ότι ήρθε η αρχή του τέλους για τον ίδιο. Ο Ασίμ συνεχίζει τις προσπάθειές του για να τιμωρηθεί ο πατέρας του.
Επεισόδιο 104
Ο Ογούζ είναι πλέον σίγουρος ότι έχουν επιβεβαιωθούν οι υποψίες του. Η Εμπρού αγνοεί τις εξελίξεις και αισθάνεται ενοχές για όσα αντιμετωπίζει η Εμινέ. Παράλληλα, εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα της για να πραγματοποιήσει το σκοπό της. Η Ναρίν εκμεταλλεύεται τις τεταμένες σχέσεις της Εμπρού και του Κεντάλ και αρχίζει ένα νέο κύκλο κατηγοριών εναντίον της. Το νέο, που φτάνει στο αρχοντικό, διαλύει όλη την οικογένεια. Όλοι μαθαίνουν ότι ο Κεντάλ είναι ο δολοφόνος του Μουράτ και ανατρέπονται όλες οι ισορροπίες στο σπίτι. Πλέον ήρθε η ώρα της εκδίκησης για όλους...

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας