-->

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 76 77 78 79 -- 21/03/2015

Ο Θωμάς κρύβεται και περιεργάζεται τη φιγούρα της Έλλης, που κάτι του θυμίζει. Βρίσκει ένα σημείωμα με τον γραφικό της χαρακτήρα και το παίρνει μαζί του. Ο Χρηστίδης εξομολογείται στην Ελένη πως είναι τσιμπημένος με την Ανθή. 

Η Νατάσα ξανακυλάει στην κοκαΐνη και προχωράει το σχέδιο εξόντωσης του Ανδρέου. Ο Θωμάς συγκρίνει τον γραφικό χαρακτήρα της
Έλλης και συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η κόρη της Βάλιας. Η Βάλια διαβάζει το χειρόγραφο του Νικηφόρου και συγκινείται καθώς θυμάται στιγμές απ’ αυτόν τον έρωτα. Η Νατάσα προτείνει στον Ανδρέου να περάσουν μια βραδιά πάθους και του ζητάει να τους διώξει όλους απ’ το σπίτι για να μείνουν μόνοι. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζουν ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Η Λία πάει στα γραφεία της παράταξης, δήθεν για να συμπαρασταθεί στον Χρήστο, αλλά κυρίως για να ’ναι στο πλάι του Θησέα. Ο Φίλιππος μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι της Έλλης και φεύγει. Ο Χρηστίδης καλεί την Ανθή σπίτι του για φαγητό. Η Έλλη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτώ και της μιλάει για τα προσωπικά της. Η Μυρτώ την συμβουλεύει να παρατήσει τη δουλειά και να ζήσει τον έρωτά της. Ο Μάριος ψαρεύει την Ελένη για πληροφορίες σχετικά με τη σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής. Εκείνη, παρασυρμένη από την κουβέντα, του εξομολογείται πως ο πατέρας της υποψιάζεται τον Ανδρέου για τους φόνους. Ο Μάριος προσπαθεί να την αποπροσανατολίσει. Η Νατάσα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και ο Ανδρέου, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα της.
Η παράταξη του Θησέα κερδίζει τις εκλογές, ο Χρήστος και η Μυρτώ αγκαλιάζονται πάνω στον ενθουσιασμό τους, αλλά η Κλαίρη είναι εκεί και τους παρακολουθεί από μακριά. Ο Θωμάς αποκαλύπτει στη Βάλια πως βρήκε την κόρη της. Η Βάλια ενδίδει στον εκβιασμό του Θωμά και του υπόσχεται πως θα τον πληρώσει όσο όσο αρκεί να της φέρει μπροστά της την κόρη της. Η Νατάσα αποπλανεί ερωτικά τον Ανδρέου, αλλά την ώρα που του ρίχνει το δηλητήριο στο κρασί επεμβαίνει ο Ασίμ και την εμποδίζει να ολοκληρώσει το σχέδιό της. Η Μυρτώ και ο Χρήστος απολαμβάνουν τη νίκη της παράταξης και χαλαρώνουν μετά από πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά. Ο Θησέας πολιορκεί στενά τη Λία στο πάρτι για τη νίκη κι εκείνη ρίχνει τις άμυνές της. Ο Χρηστίδης προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη Βάλια μέσω της Ανθής, αλλά εκείνη αποφεύγει την κουβέντα και τον ρωτάει ανοιχτά τι ζητάει από κείνη. Ο Λευτέρης πετυχαίνει την Αφροδίτη στη Σύρο και για πρώτη φορά τής μιλάει μετανιωμένος για τις πράξεις του. Εκείνη όμως δεν πείθεται από τις καλές του προθέσεις και τον φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες και τα λάθη του. Η Έλλη, αφόρητα πιεσμένη από την απουσία του Φίλιππου, ξεσπάει σε κλάματα και η Βάλια είναι εκεί για να την παρηγορήσει. Το αγκάλιασμα της Βάλιας φέρνει την Έλλη σε εξαιρετικά άβολη θέση. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος μαθαίνει πως αν δεν χειρουργηθεί άμεσα, δεν θα τα καταφέρει. Ο Χρηστίδης ενδίδει στο ενδιαφέρον του για την Ανθή και γρήγορα το φλερτ καταλήγει στο πρώτο τους φιλί. Ο Θωμάς εντοπίζει το σπίτι της Έλλης κι αποφασίζει να την αρπάξει και να την πάει στη Βάλια. Το πάρτι της νίκης τελειώνει και ο Χρήστος με τη Μυρτώ μένουν μόνοι στα γραφεία. Αναπολούν τις όμορφες στιγμές και ο ένας καταλήγει στην αγκαλιά του άλλου. Η Νατάσα, έξαλλη από την παρεμβολή του Ασίμ, ζητάει εξηγήσεις και η κουβέντα καταλήγει σε καυγά. Ο Θησέας πάει τη Λία σπίτι του και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Ο Χρήστος δεν ενδίδει στον έρωτά του για τη Μυρτώ και της εξηγεί πως προτιμάει να χωρίσει πρώτα και μετά να προχωρήσουν. Η Μυρτώ όμως, φοβάται πως δεν θα τα καταφέρουν, πως οι οικογένειές τους και η Κλαίρη θα πολεμήσουν τη σχέση τους.
Η Κλαίρη μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο, τον κατηγορεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μυρτώ και πως αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση θα πάρει το παιδί και θα φύγει, ενώ δείχνει πως έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της. Η Ανθή μιλάει στη Μυρτώ για τη σχέση της με τον Χρηστίδη, αλλά η Βάλια είναι εκεί και κρυφακούει την κουβέντα, φανερά ανήσυχη. Προειδοποιεί τον Ανδρέου για την κατάσταση, με σκοπό να πάρουν τα μέτρα τους. Η δεξίωση για τη νίκη των εκλογών φτάνει και ο Ανδρέου αποφασίζει να πάει ακάλεστος. Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Δήμου, οι σπόντες ανάμεσα στον Θησέα και τον Κλέωνα δίνουν και παίρνουν. Ο Λευτέρης βιώνει την απόλυτη μοναξιά κι αποφασίζει να βρει παρηγοριά στην εκκλησία. Εκεί ο παπάς τού προτείνει μια περίεργη λύση που ίσως τον βγάλει απ’ τ’ αδιέξοδο. Ο Ανδρέου αιφνιδιάζει τον Θησέα με μια επίσκεψη στο Δημαρχείο και του εξηγεί ποιος έχει το πάνω χέρι καθώς και τι περιμένει απ’ αυτόν. Ο Χρήστος ανακοινώνει στη Μυρτώ πως δεν αντέχει άλλο τον γάμο του κι αποφάσισε να χωρίσει, όμως εκείνη τον αποτρέπει και του προτείνει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή για ένα διάστημα. Ο Ανδρέου προειδοποιεί τη Βάλια πως αν η σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής σοβαρέψει, θα πρέπει να τη βγάλουν απ’ τη μέση γιατί ξέρει πολλά. Η Βάλια σοκάρεται κι αρνείται να το κάνει, αλλά ο Ανδρέου δεν της αφήνει επιλογές. Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μυρτώς και ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης, πως δήθεν θα προσπαθήσει για τον γάμο τους.
Η βραδιά της δεξίωσης φτάνει και η Έλλη νιώθει εγκλωβισμένη καθώς βλέπει τον Ανδρέου με τον Νάσο να καταφθάνουν. Ο Ασίμ κομπλάρει αντικρίζοντας τη Νατάσα στο πλάι του Ανδρέου, αλλά κι η Μυρτώ την αναγνωρίζει, φέρνοντας τη μια αποκάλυψη πίσω από την άλλη. Η Μυρτώ πιέζει την Νατάσα για την αλήθεια κι εκείνη της αποκαλύπτει πως ο Θησέας την έβαλε να πλησιάσει τον Χρήστο. Η κοινή εμφάνιση του Χρηστίδη και της Ανθής στη δεξίωση, δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ανδρέου και τη Βάλια, που ανησυχούν για τα προβλήματα που μπορεί να τους φέρει αυτή η σχέση. Η Έλλη νιώθει τον κλοιό να σφίγγει, όταν η Βάλια την συστήνει στον Πρίγκιπα, αλλά καταφέρνει να ξεφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η Μυρτώ κατηγορεί ανοιχτά τον Θησέα πως είχε σχέδιο για να την χωρίσει από τον Χρήστο και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται. Η Κλαίρη πλησιάζει τη Μυρτώ και με τον τρόπο της τής ζητάει να κρατηθεί μακριά από τον Χρήστο. Ο Θωμάς ενημερώνει τη Βάλια πως αυτός και η κόρη της την περιμένουν στον τάφο του Νικηφόρου. Η Βάλια αφήνει τη δεξίωση και τρέχει να μάθει την αλήθεια, ο Χρηστίδης όμως παρατηρεί την ταραχή της καθώς φεύγει. Ο Θησέας ανακοινώνει πως αναπληρωτής Δήμαρχος θα ’ναι ο Χρήστος κι όλοι σοκάρονται από την απόφασή του, καθώς περίμεναν να δώσει τη θέση στη Μυρτώ. Στη δεξίωση εμφανίζεται και η Λία, γεγονός που δυσαρεστεί τον Θησέα. Ο Θωμάς κρατάει την Έλλη υπό την απειλή όπλου κι όπως προσπαθεί να του ξεφύγει, παλεύουν, το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Θωμάς πέφτει νεκρός, ακριβώς την ώρα που φτάνει η Βάλια στον χώρο του νεκροταφείου. Η Έλλη το σκάει και η Βάλια, μέσα στον πανικό της, καλεί τον Πρίγκιπα. Ο Χρηστίδης, υποψιασμένος ότι κάτι συμβαίνει, τον ακολουθεί, αλλά ο Πρίγκιπας τού ξεφεύγει. Η Έλλη, σε κατάσταση σοκ, τηλεφωνεί στον Φίλιππο να τη βοηθήσει κι εκείνος ανταποκρίνεται. Καθώς προσπαθεί να την συνεφέρει, του αποκαλύπτει ότι η Βάλια είναι η μητέρα της. Οι μπράβοι του Πρίγκιπα εξαφανίζουν το πτώμα του Θωμά κι ο Σάκης, κρυφά, βάζει το όπλο του φόνου στην τσέπη του.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας