-->

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 20ΑΧΡΟΝΟ!!!!Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ''ΕΣΠΑΣΕ'' ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ!!!

ΠΗΓΗ
Την ώρα που είναι σε εξέλιξη το θρίλερ του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, συγκλονιστικά στοιχεία, για μια άλλη υπόθεση εξαφάνισης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Πρόκειται για την υπόθεση του μουσικού της Φιλαρμονικής Τάκη
Βαζακόπουλου, ο οποίος χάθηκε ξαφνικά σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο της Σαντορίνης, την Πέμπτη 7 Αυγούστου, όταν ένας φίλος του, τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι, όπου έμενε.

Αρχικά, μετά από συστηματικές έρευνες και ανακρίσεις, ο ιδιοκτήτης της μηχανής ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν πως διαπληκτίστηκε με τον Τάκη και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Υποδείκνυε μάλιστα στις Αρχές διάφορα σημεία που θα βρουν το πτώμα του, ανάμεσα τους και τη χωματερή του νησιού. Στη συνέχεια όμως πήρε πίσω όλα όσα ομολόγησε.

"Δεν τον εξαφάνισαν στην χωματερή"

Χθες, ένας κάτοικος της περιοχής του Εμπορείου, μιλώντας στην εκπομπή "Φώς στο Τούνελ", μετέφερε τα όσα είδε και άκουσε εκείνη τη μοιραία νύχτα που χάθηκε ο Τάκης. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ο νεαρός μουσικός βρισκόταν με φίλους σε ένα συγκεκριμένο σπίτι και αργά το βράδυ η παρέα βγήκε στο δρόμο, καυγαδίζοντας.

Ο 20χρονος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει ,αλλά κάποιος από την παρέα του πέταξε πιθανότατα ένα... σίδερο στο κεφάλι κι εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος. Γρήγορα τον έβαλαν μέσα σε ένα... πράσινο αμάξι και έφυγαν από το σημείο. Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την... χωματερή, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε στο δρόμο που οδηγεί προς... τα Φηρά ή προς την Οία.

Αμοιβή σε όποιον μιλήσει.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος, θέλοντας να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης, προσπαθεί να συγκεντρώσει από δωρητές το ποσό των 8.000 ευρώ, προκειμένου να δοθεί σαν αμοιβή σε όποιον δώσει μία αξιόπιστη πληροφορία για το που βρίσκεται το πτώμα του άτυχου 20χρονου Τάκη Βαζακόπουλου...

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας