-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 117 118 119 120 121 -- 07/03/2015

ΕΠ.117 :Ο Μάξιμος κάνει έρωτα με την Μυρτώ γεγονός που μαθαίνει η Ρουμπίνη και χάνει πάσα ιδέα για κείνον. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Θάλεια πως ο λόγος που δείχνει μεταστροφή στην αντιμετώπιση της Ρουμπίνης είναι γιατί θέλει να την εκδικηθεί και ψάχνουν μαζί τρόπο να εκθέσουν την Ρουμπίνη. 

Η Θάλεια δεν χάνει την ευκαιρία και προτείνει
να την ενοχοποιήσουν για το σαμποτάζ. Παράλληλα η Βίκυ είναι ενθουσιασμένη γιατί γίνεται δεκτή από μία γκαλερί για να εκθέσει τους πίνακες της ενώ ο Δημήτρης πάει στην κηδεία του πατέρα του όπου τον απομονώνουν όλοι. Τέλος ο μυστηριώδης τύπος ξανακάνει την εμφάνιση του τρομοκρατώντας για άλλη μία φορά την Ειρήνη και τον Ακύλα.. και φαίνεται πως ένα πολύ σοβαρό μυστικό που υπάρχει από το παρελθόν τους αναστατώνει και τρέμουν μην μαθευτεί…
Δειτε το εδω το βιντεο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117
02/03/2015
Δειτε το εδω το βιντεο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118
 03/03/2015
Ο Γιώργος κρύβει επιμελώς από τη Ρουμπίνη την αλήθεια και φυσικά δεν της λέει τους λόγους που τον πυροβόλησαν. Η Ρουμπίνη ενστικτωδώς καταλαβαίνει ότι κάτι κακό συμβαίνει κι είναι αποφασισμένη να ψάξει να το βρει... Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης ξαναβρίσκει τον αδελφό του και είναι πραγματικά ευτυχισμένος... Όμως ο αδελφός του δυστυχώς δεν είναι τόσο αγαθών προθέσεων όσο ο Δημήτρης πιστεύει... Ο Ακύλας κι η Ειρήνη κρατούν καλά κρυμμένο το μυστικό τους από τον Μάξιμο και τρέμουν μήπως το ανακαλύψει... Κι ενώ η Βίκυ ζωγραφίζει πυρετωδώς για την έκθεσή της, ο Σάββας μπαίνει στο σπίτι για να της κάνει σκηνή που αδιαφορεί για την υγεία του παιδιού της. ταυτόχρονα η Ρουμπίνη ψάχνει τον υπολογιστή του Γιώργου... και βρίσκει ότι τα κρυμμένα του μυστικά δεν είναι και τόσο αθώα...
Δειτε το εδω το βιντεο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119
04/03/2015
Η Ρουμπίνη γίνεται όλο και πιο καχύποπτη και πιστεύει ότι ο Γιώργος της κρύβει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά είναι. Η Αλέξια, ρωτάει ευθέως την Βίκυ για τα έργα του Ηρόδοτου και καταφέρνει να πάρει την εξομολόγηση που έψαχνε. Η Παυλίνα βρίσκεται με τον Ηρόδοτο και κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα που καθαρίζει το τοπίο.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης βάζει τον Μάξιμο στη θέση του και του εξηγεί ότι ο τρόπος που φέρεται στις γυναίκες είναι απαράδεχτος! Η Ιωάννα πάει σπίτι τον γονιών της Ρουμπίνης και προσπαθεί να γεφυρώσει τη σχέση της με την Στέλλα. Ο Γιώργος πιάνει επ΄ αυτοφώρω την Ρουμπίνη να του ψάχνει τα πράγματα και βλέπουμε μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του.
05/03/2015
Ο Γιώργος πιάνει τη Ρουμπίνη να ψάχνει κρυφά την τσάντα του και γίνεται έξαλλος. Η Ρουμπίνη φοβάται τώρα ακόμα περισσότερο γιατί σιγουρεύεται ότι ο άντρας της έχει σοβαρά πράγματα να κρύψει... Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ ακούει τη Θάλεια να οργανώνει το επόμενο σαμποτάζ του εργοστασίου και απαιτεί την απόλυσή της, πράγμα που η Ιωάννα δε θέλει ούτε ν’ ακούσει... Όμως οι πιέσεις του Μάξιμου και του Μιχαήλ είναι πολύ έντονες κι η Ιωάννα θα υποκύψει... Θα απολύσει τη Θάλεια και θα της δώσει στο χέρι μια τεράστια αποζημίωση... με την υπόσχεση ότι η Θάλεια θα της τη δώσει πίσω... Όμως η Θάλεια θα κρατήσει την υπόσχεσή της; Ταυτόχρονα ο Σάββας θα μάθει ότι οι πίνακες που θα κάνει έκθεση η Βίκυ δεν είναι δικοί της αλλά του Ηρόδοτου... και τότε θα καταλάβει ότι η ψυχολογική κατάσταση της Βίκυς έχει ξεφύγει απ’ τον έλεγχο...
06/03/2015
Σε μεγάλη ρήξη έρχονται Ιωάννα και Θάλεια καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος.. Ο Σάββας προσπαθεί να συνετίσει την Βίκυ για το θέμα της έκθεσης, αλλά δεν καταφέρνει πολλά.. Τότε, έρχεται ο Μιχαήλ για να της δώσει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος.. Η Ρουμπίνη πιο αγχωμένη από ποτέ, θέλει να μάθει σε τι δουλειές είναι μπλεγμένος ο Γιώργος και ζητάει βοήθεια από τον.. Μάξιμο! Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ μαγειρεύει και καλεί την Παυλίνα σπίτι του, για μια όμορφη βραδιά.. Στο εστιατόριο εμφανίζεται η Θάλεια με άγριες διαθέσεις, αλλά ο Δημήτρης της κόβει αμέσως τον αέρα! Ο Μάξιμος παίρνει την Ρουμπίνη τηλέφωνο για να της πει όλη την αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές που κάνει ο Γιώργος!

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας