-->

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Εθνική Κύπρου: Λίγο πριν αναχωρήσουμε για τις Βρυξέλλες... Του απεσταλμένου του ΑΝΤ1 Παύλου Καδή

Από την πρώτη στιγμή που μου ανατέθηκε αυτή η αποστολή, να μεταφέρω δηλαδή στους τηλεθεατές, στους ακροατές, και στους χρήστες της ιστοσελίδας του ΑΝΤ1 όλα όσα θα συμβούν στις Βρυξέλλες το επόμενο τριήμερο, άρχισα να σκέφτομαι τι θα πρέπει να προσδοκώ από αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι. Ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με εκείνο της Βοσνίας; Μία εμφάνιση καλή και μία τιμητική ήττα; Βαθμολογικό
κέρδος; Τι από όλα αυτά; Μάλλον κάτι εντελώς διαφορετικό έστω κι αν το σενάριο που να θυμίζει Βοσνία με ενθουσιάζει. Είναι όμως σε αυτό το ταξίδι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Η «στεγνή» ποδοσφαιρική πραγματικότητα δεν επιτρέπει αισιοδοξία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Υπάρχει και είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας. Το Βέλγιο, η ομάδα No 4 στην παγκόσμια κατάταξη, με αστέρια που αγωνίζονται σε πασίγνωστους Ευρωπαϊκούς συλλόγους είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Έχει ανάγκη τους βαθμούς και η πρόβλεψη που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, από ειδικούς και μη, είναι πως θα μας κερδίσει. Κάπου εδώ αρχίζουμε να προσεγγίζουμε αυτόν αγώνα με καθαρά ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Ό,τι πάρουμε λοιπόν από αυτό το παιχνίδι θα είναι τεράστιο κέρδος. Κι αν δεν πάρουμε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το πιο δύσκολο ματς εκτός έδρας θα δώσουμε. Είναι όμως ένα παιχνίδι με λάμψη και ενδιαφέρον, ένας αγώνας πρόκληση για όλους τους διεθνείς μας, πόσον μάλλον για τους νεαρότερους που είτε παίρνουν το βάπτισμα του πυρός, είτε δεν έχουν τόσες πολλές συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Το κίνητρο στο ποδόσφαιρο είναι τόσο απαραίτητο όσο και η φυσική κατάσταση, η τεχνική και η τακτική.

Το ματς προσφέρεται για να δείξουμε ότι μπορούμε, ότι υπάρχουμε, ότι θέλουμε. Θα πει κάποιος όλα αυτά μπορεί να μην είναι αρκετά και θα έχει και δίκαιο. Για να πας στο Βέλγιο και να πάρεις κάτι θες και κάτι παραπάνω.. Αν έχουμε και την τύχη.....!

Οι απουσίες σε αυτήν την προσπάθεια είναι σημαντικές και αρκετές. Όλοι οι παίκτες που λείπουν ενδεχομένως θα ήταν και στην εντεκάδα. Δεν τους έχουμε όμως κι ο προπονητής μας θα πάει στο «King Baudouin» με τους παίκτες που είναι μάχιμοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτήν θα ζήσουμε. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αν ήταν ο τάδε παίκτης ή ο άλλος θα ήταν καλύτερα. Θα αδικήσουμε εκείνους που θα αγωνιστούν.

Με αφορμή μία δήλωση του Πάμπου Χριστοδούλου για το Βέλγιο και για τον τρόπο που δουλεύει τα τελευταία χρόνια στις Εθνικές ομάδες θεωρώ ότι το ταξίδια μας στις Βρυξέλλες μπορεί και με άλλους τρόπους να γίνει παραγωγικό. Η απευθείας επαφή με την Ομοσπονδία της χώρας και η ανταλλαγή απόψεων, η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο έκτισαν Εθνική ομάδα σε βάθος χρόνου με τεράστια επιτυχία, ο προγραμματισμός, οι εγκαταστάσεις τους, όλα αυτά μπορούν να εμπλουτίσουν τον δικό μας ήδη αναβαθμισμένο τρόπο σκέψης και προσέγγισης των Εθνικών ομάδων, σε όλα τα επίπεδα.

Προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό υπό τις περιστάσεις αναχωρούμε Πέμπτη πρωί για τις Βρυξέλλες...

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας