-->

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Πώς να αλλάξετε τα χρώματα των φακέλων στα Windows: Δημιουργία Φάκελων με διαφορετικά χρώματα

Το Λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft μετλα από σχεδόν 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά φιλικά προς το χρήστη προστίθενται το ένα μετά το άλλο.

Ωστόσο, οι χρήστες των Windows εξακολουθούν να στερούνται μερικά από τα χαρακτηριστικά
που θεωρούν ότι θα πρέπει να ενεργοποιούνται με την εγκατάσταση του λειτουργικού τους. Ένας χαρακτηριστικό εκ των οποίων είναι, η ενεργοποίηση τις επιλογής "χρώματα σε φακέλους» ή να προσθέσετε διάφορα χρώματα σε διαφορετικούς φακέλους στα Windows.

Μπορείτε να σκεφτείτε, "ποια είναι η χρήση του να προσθέτω χρώματα στους φακέλους των Windows;", Οι καλά χρωματισμένα φάκελοι φαίνεται πιο ελκυστικοί και πιο εύκολοι στην πλοήγηση.

Ενώ η Microsoft δεν παρέχει καμία δυνατότητα να αλλάξετε τα χρώματα των φακέλων στα Windows. μερικά λογισμικά που διατίθενται, μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα χρώματα των φακέλων της επιλογή σας.

Εδώ, σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε μια παρόμοια μέθοδο για να προσθέσετε διάφορα χρώματα στους φάκελους στα Windows.

Πώς να προσαρμόσετε τους φακέλους με διαφορετικά χρώματα στα Windows;

Απαιτούμενα εργαλεία: Folder Colorizer (Κατεβάστε δωρεάν από εδώ)

Υποστηριζόμενο Λειτουργικό σύστημα: Windows 8/7 / Vista / XP

Κατεβάστε το λογισμικό Folder Colorizer από τον παραπάνω σύνδεσμο. Το πρόγραμμα σας παρέχει επιλογές για να προσθέσετε χρώμα σε φακέλους και προέρχεται από ένα αξιόπιστο προμηθευτή και έτσι δεν θα βλάψει τον υπολογιστή σας.
Αν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε το  Microsoft Dot Net 3.0 Framework, εγκαταστήστε το.

Οδηγίες βήμα βήμα, για την αποφυγή εγκατάστασης πρόσθετων, αλλά περιττών προγραμμάτων.

1. Κάντε αποδοχή των όρων χρήσης.


2. Επιλέξτε Custom installation και αφαιρέστε τα "τικ" ακριβώς απο κάτω (όπως την εικόνα).3. Επιλέξτε Custom install και αφαιρέστε το "τικ" ακριβώς από κάτω (όπως την εικόνα).


4. Επιλέξτε Custom installation και αφαιρέστε το "τικ" ακριβώς απο κάτω (όπως την εικόνα).


5. Install Now, για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και τελειώσατε.Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, όταν θα κάνετε δεξί κλικ επάνω σε ένα φάκελο θα έχετε και μια επιπλέον επιλογή, αυτής του χρωματισμού του φακέλου σας, στο χρώμα της αρεσκείας σας (όπως την εικόνα παρακάτω). Πηγή: http://www.techworm.net/


2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας