-->

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

PARAMPARCA: Έρχεται στην Ελλάδα .....

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει η νέα τουρκική σειρά «Paramparca», που κυριολεκτικά σαρώνει στην Τουρκία. Η σειρά, της οποίας έχουν ήδη προβληθεί 14 επεισόδια, φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος αφού έχει καταφέρει να αγγίξει τη δημοτικότητα του «Σουλεϊμάν του
Μεγαλοπρεπούς», αλλά και να ρίξει από το θρόνο της τηλεθέασης το «Karadayi»...
Η Νουργκιούλ Γεσιλτσάι (τη γνωρίσαμε από το «Ερωτας και τιμωρία» στο ρόλο της Γιασεμίν) και ο Ερκάν Πετεκαγιά (τον γνωρίσαμε ως Καπετάν Αλί στη σειρά «Η προδοσία») είναι οι δύο πρωταγωνιστές της νέας τουρκικής σειράς που σαρώνει στην Τουρκία.Πρόκειται για το «Paramparca», που στα ελληνικά σημαίνει «Κατακομματιασμένος», που κάθε εβδομάδα καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλη την Τουρκία. Μάλιστα, η σειρά έχει ήδη αγοραστεί -σε μόλις 14 επεισόδια- από χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά δημοσιεύματα. Επίσημα από την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από κάποιο κανάλι, με το MEGA να μην είναι καν υποψήφιο για την αγορά της σειράς, αφού οι ιθύνοντες είπαν «τέλος» στις τουρκικές σειρές. Τα δύο πιθανά κανάλια που ίσως να αγοράσουν τα δικαιώματα είναι ο ANT1 και το STAR. Ιδωμεν..
Το μοιραίο λάθος στο μαιευτήριο.Ο πετυχημένος και πλούσιος επιχειρηματίας Τζιχάν αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του με την Ντιλαρά. Ο ίδιος έχει ρίξει όλη του την ενέργεια στη δουλειά και δεν φεύγει από το σπίτι για χατίρι των παιδιών του, Τζανσού και Οζάν. Η Γκιουλσερέν είναι μια γυναίκα μόνη, αφού πριν από χρόνια την είχε εγκαταλείψει ο σύζυγός της.Ζει μια φτωχή ζωή σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης και απώτερος σκοπός της είναι να μεγαλώσει σωστά την κόρη της, Χαζάλ και να την κατευθύνει στο σωστό δρόμο. Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν δεν γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αλλά...

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας