-->

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Champions League: Μονομαχία γιγάντων στο Παρίσι

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει απόψε, περίπου δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, με το αποψινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις: Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπάγερν Μονάχου.

Στη μάχη των... Κροίσων η Παρί θα υποδεχθεί
στο «Παρκ ντε Πρενς» τους «μπλε», σε ένα ζευγάρι που είχε συναντηθεί και πέρυσι αλλά μία φάση αργότερα, δηλαδή στα προημιτελικά, με την πρόκριση να πηγαίνει στους Άγγλους, οι οποίοι ανέτρεψαν το 1-3 του πρώτου αγώνα επικρατώντας με 2-0.
Η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν διέρχεται και την κορυφαία στιγμή της στην περίοδο σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ ο Λοράν Μπλαν έχει αμφίβολους τους Μαρκίνιος, Καμπάιγ, Μαουιντί, Παστόρε και Μόουρα, την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο εκτός του Όμπι Μίκελ δεν έχει άλλες σκοτούρες.

Στο άλλο ζεύγος της βραδιάς υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να μεγαλώνει η πολύμηνη αγωνιστική απραξία της Σαχτάρ (έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από τις 5 Δεκεμβρίου), που επιπροσθέτως δεν θα αγωνιστεί στη φυσική έδρα της, στο Ντονέτσκ, αλλά στο Λβιβ.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν θα έχει διαθέσιμους τους Στεπανένκο και Μπερνάρ, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα και Μαρτίνεθ. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας