-->

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Οι δέκα πιο πλούσιοι άνθρωποι στη Κίνα

Με περιουσία να κυμαίνεται από τα 13 έως 30,6 δισεκατομμύρια δολάρια και ηλικιακό εύρος από τα 43 έως τα 91 έτη, η δεκάδα των πλουσιότερων ανθρώπων της Κίνας, αποτελείται από επιχειρηματίες αυτοδημιούργητους στο χώρο της καινοτομίας. 

Πρώτος στη κατάταξη έρχεται ο Λο Κα Σινγκ με περιουσία να ξεπερνά τα 30,6 δισεκατομμύρια
δολάρια. Δεύτερος είναι ο Λι Σάου Κι, ο οποίος δραστηριοποιείται στο κλάδο των ακινήτων με περιουσία στα 26,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση με περιουσία 26,5 δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκεται ο ιδρυτής και επικεφαλής  της Alibaba, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, Τζακ Μα, που μετά την είσοδο στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υπήρξε ραγδαία αύξηση των κερδών του. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο 60χρονος Γουάνγκ Τζιανλίν με συμφέροντα στην αγορά ακινήτων και περιουσία 25,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθούν οι: Λέι Τζουν από τον κλάδο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών Xiaomi με περιουσία 25,4 δισεκατομμύρια δολάρια, Ρόμπιν Λι, πρόεδρος του κοινωνικού δικτύου Baidu, και ο Πόνι Μα ιδιοκτήτης της Tencent Holdings στην έβδομη θέση. 

Στην όγδοη θέση είναι ο γηραιότερος Κινέζος μεγιστάνας και «βασιλιάς της ζάχαρης»  Ρόμπερτ Κουόκ με 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην ένατη θέση είναι ο 89χρονος Τσενγκ Γιου Τουνγκ με πολύπλευρο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο και περιουσία 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τη δέκατη θέση καταλαμβάνει ο μεγιστάνας των καζίνο, ο 85χρονος Λούι Τσε Γου με 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Wealth-X, τη Χρονιά της Κατσίκας θα παρατηρηθεί κοινωνική κινητικότητα με αύξηση του πλούτου και των επενδύσεων. Αποτέλεσμα αυτής της κινητικότητας θα είναι η αύξηση της φιλανθρωπική δράσης σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και η είσοδος στο χρηματιστήριο σε επιχειρηματικό επίπεδο.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας