-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμένου στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Την πρώτη του επίσκεψη σε χώρες του αραβικού κόσμου, πραγματοποιεί με την ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα παραστεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στην τελετή έναρξης της λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX 2015», γίνεται στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Έλληνας Υπουργός, ο οποίος συνοδεύεται από
τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, θα παραστεί στην έκθεση αυτλη που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση αμυντικού υλικού στη Μέση Ανατολή και στον Αραβικό κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, μετά από σχετική επίσημη πρόσκλήση του ομολόγου του των ΗΑΕ και αναμένεται να έχει επαφές με ομολόγους του.

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, πρόθεσή του είναι να επισκεφτεί τα περίπτερα όλων των Ελληνικών Αμυντικών εταιρειών, κρατικών και ιδιωτικών, κάτι αυτονόητο μεν, αλλά που πολλοί δεν έκαναν στο παρελθόν, ιδίως προς τις ιδιωτικές αμυντικές εταιρείες, για να μην…»παρεξηγηθούν», όπως υποστηριζόταν τότε.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος θα έχει σειρά επαφών τόσο με τον ομόλογό του των ΗΑΕ, όσο και με άλλων Αραβικών κρατών, για την ενίσχυση των εξαιρετικών διμερών αμυντικών συμφωνιών των Ελληνικών ΕΔ με τις χώρες του Κόλπου.

Ενώ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Αποστολάκης θα έχει επαφές με τον ομόλογό του, του Ναυτικού των Εμιράτων, για να διερευνήσει τρόπους για την δωρεά από μέρους του του μεγάλου αποθέματων αμοιβών (=ανταλλακτικών) από τις δύο φρεγάτες τύπου «Standard» του Ναυτικού της χώρας αυτής που αποσύρρονται από την ενεργό υπηρεσία, προκειμένου έτσι να ληθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα για τις ιδίου τύπου ελληνικές φρεγάτες κλάσεως «Έλλη» που επιχειρούν στο ΠΝ, καθώς οι Ολλανδοί κατασκευαστές τους έχουν αποσύρει προ πολλού τον συγκεκριμένο τύπο.

Πηγή: parapolitika.gr

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας