-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Υπ. Αμυνας Αγγλίας: Η Ρωσία απειλή για την Ευρώπη εφάμιλλη του ισλαμικού κράτους

Οι στρατιωτικοί διοικητές προειδοποίησαν το βρετανικό κράτος ότι μετά τις δηλώσεις Πούτιν περίστρατιωτικής υπεροχής η Βρετανία έχει εισέλθει σε μια νέα φάση ψυχρού πολέμου με τη Ρωσία.Ανώτατος βρετανός στρατιωτικός διοικητής στο ΝΑΤΟ μίλησε για μια Νέα Εποχή που θα βρίσκονται σε συνεχή αναταγωνισμό με τη Ρωσία.
Πρώην διοικητής της βρετανική βασιλικής αεροπορίας δήλωσε ότι εισήλθαν σε ένα
διαφορετικό είδος ψυχρού πολέμου.Αυτή την εβδομάδα μαχητικά εροσκάφη της βασιλικής αεροπορίας ήταν έτοιμα να αναχαιτίσουν 2 ρωσικά βομβαρδιστικά που έχουν ικανότητα να μετέφερουν πυρηνικούς πυραύλους στ΄ανoιχτά των ακτών της Κορνουάλης.

H Ρωσία θα μπορούσε ν΄αποπειραθεί να κατακτήσει εδάφη που ανήκουν σε κράτη του ΝΑΤΟ και αντιπροσωπεύει  μια «υπαρκτή απειλή» δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής της Ατλαντικής Συμμαχίας στην Ευρώπη στρατηγός Adrian Bradshaw.

Ο Πούτιν θα μπορούσε να εισβάλει και να καταλάβει εδάφη του ΝΑΤΟ και ν΄αλλάξει τα σύνορα της Ευρώπης δήλωσε.Την δήλωση αυτή έκανε στο Βασιλικό Ινστιτούτο Ενωμένων Υπηρεσιών στο Λονδίνο και καθώς την Παρασκευή η Γαλλία κι η Γερμανία αναζητούσαν να διασφαλίσουν την εφαρμογή της εκεχειρίας στην Ανατολική Ουκρανία. Πρόσθεσε ότι ο Vladimir Putin θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα ‘hybrid-warfare” στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ στην Βαλτική.

Τόνισε ότι το ΝΑΤΟ συμφώνησε πως σε περίπτωση που η Ρωσία επιτεθεί σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης σε 48 ώρες θα υπάρξουν 5000 νατοικοί στρατιώτες στην περιοχή και ότι αν η Ρωσία επιτεθεί σε οποιοδήποτε μέλος του ΝΑΤΟ θα έρθει σε σύγκρουση με όλην την  βορειοατλαντική συμμαχία.
Ο στρατηγός Bradshaw στην ομιλία του στο λονδρέζικο think thank Royal United Services Institute τόνισε ότι στρατιώτες του ρωσικού στρατού αναπτύχθηκαν στην Ανατολική Ουκρανία  ενώ υπογράμμισε ότι η σύγχρονη κατάσταση αποτελεί μια απειλή για το ΝΑΤΟ.
«Η Ρωσία μπορεί να πιστεύει ότι οι συμβατικές δυνάμεις μεγάλης κλίμακας  που αυτή μπόρεσε να κινητοπιήσει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα ….θα μπορούσαν στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να εκφοβίσουν και να εξαναγκάσουν ένα κράτος αλλά για να κατακτήσουν επίσης εδάφη του ΝΑΤΟ» δήλωσε ο Bradshaw.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο τ.ΓΓ του ΝΑΤΟ ο Anders Fogh Rasmussen δήλωσε στην αγγλική Daily Telegraph ότι η Ρωσία θα μπορούσε να  επέμβει σε κράτη της Βαλτικής για να πιστοποιήσει την ικανότητα αντίδρασης του ΝΑΤΟ.
Ο υπουργός Άμυνας της Αγγλίας Michael Fallon ομοίως δήλωσε αυτήν την εβδομάδα σε δημοσιογράφους ότι  ένας  « πραγματικός κίνδυνος» σκιάζει τη Λετονία τη Λιθουανία και την Εσθονία τα 3 αυτά κράτη μέλη του ΝΑΤΟ ενώ ισχυρίστηκε ότι η ρωσική επιθετικότητα αποτελεί απειλή για την Ευρώπη εφάμιλλη του  Ισλαμικού Κράτους.

Η Ατλαντική Συμμαχία αποφάσισε στις αρχές του Φλεβάρη να ενισχύσει την άμυνα της ανατολικής της πτέρυγας δημιουργώντας μια νέα δύναμη 5.000 ανδρών ταχείας αντίδρασης και 6 « στρατηγεία» στην Ανατολική Ευρώπη.
Η δύναμη της ταχείας αντίδρασης σε συνδυασμό με την δύναμη « αιχμή του δόρατος » απαριθμούν 13.000 με 30.000 άνδρες. Ο τ.επικεφαλής της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας sir ΄ΜICHAEL Graydon τόνισε ότι ο Πούτιν αισθάνεται ότι το ΝΑΤΟ απωθεί την Ρωσία από την Ευρώπη και αυτό τον κάνει να αισθάνεται ευάλωτο.Αναμφίβολα σημείωσε ότι θέλει να επαναφέρει τη Ρωσία σαν μεγάλη δύναμη.(dailymail 20.1.15,belga)

dimpenews

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας