-->

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκινησαν τα κάρτσα κρούτσα με την ψηφιακή αλληλεγγύη..?????

Απάτη με την ψηφιακή αλληλεγγύη και τα κουπόνια για όσους πείρανε το κοινωνικό μέρισμα! !! 

Αφού κατέθεσα τα απαραίτητα δικαιολογικά σε κατάστημα του Γερμανού μετά σχεδόν δύο έβδομάδες με ειδοποιούν ότι δεν γίνεται η επιδότηση της υπάρχουσας σύνδεσης στον ΟΤΕ
γιατί είναι διαφορετική η διεύθυνση κατοικίας δηλωμένη στην εφορία από τον ΟΤΕ (είναι διαφορετικός Τ.Κ σημειωτέον ότι η κατοικία μου είναι σε ένα μικρό χωριό και οι δύο Τ.Κ είναι του δήμου του οποίου ανήκω μια και το χωριό δεν διαθέτει δικό του Ταχυδρομείο) .

Στην ερώτηση μου εάν μπορώ να πάρω λάπτοπ μεγαλήτερης αξίας, η απάντηση ήταν αρνητική στην ερώτηση μου, ποιός θα καρποθεί τα υπόλοιπα μισά χρήματα της επιδότησης?  δεν πήρα απάντηση.
Από δώδεκα ευρώ που ήταν η επιδότηση για δώδεκα μήνες στην αρχή μου είπαν ότι είναι για εννέα μήνες και τώρα καθόλου δηλαδή θα πάρουν επιδότηση 500 ευρώ και θα μου δώσουν ένα λάπτοπ αξίας 230 ευρώ! ! 50-50 η επιδότηση με τον Γερμανό?

Χ.Π. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Στην Διαθεση του υπευθυνου συμβουλου ελέγχου καταστημάτων Γερμανός Τα στοιχεια του καταστηματος.... 

( info105.8@gmail.com )
Στο παρακατω μηνυμα αλλα λεει ο Γερμανος.....
             -----===-----
Δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»
Είσαι Δικαιούχος Κουπονιού Ψηφιακής Αλληλεγγύης;

Έλα σε ένα Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μέσα από τη Δράση Ψηφιακή Αλληλεγγύη μπορείς να αποκτήσεις ΔΩΡΕΑΝ

Tablet ή Laptop
Internet
Εκπαίδευση 

Η Δράση Ψηφιακής Αλληλεγγύης απευθύνεται σε όσους έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και είναι κάτοικοι σε μία από τις 8 περιφέρειες Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη.

Κάθε δικαιούχους αποκτά ένα κουπόνι (επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης) συνολικής αξίας 398€ , με το οποίο μπορεί να αποκτήσει α)Tablet ή Laptop και β)σύνδεση στο Internet καθώς και γ) εκπαίδευση κατ΄οίκον σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, και έως το ποσό που αναφέρεται παρακάτω:

1. Tablet/Laptop με επιχορήγηση μέχρι 230€ (υποχρεωτική επιλογή)

2. Internet με επιχορήγηση μέχρι 12€/ μήνα και μέχρι 31/10/2015.

3. Κατ οίκον εκπαίδευση σε Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών με επιχορήγηση μέχρι 60€ για να μάθεις τα πάντα για την χρήση του ΤΠΕ


2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας