-->

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Συριζα πριν τις εκλογες Θα πληρώσουν όσοι ευθύνονται για το χάλι μας..Συριζα ΣΗΜΕΡΑ . ΟΧΙ να μην αρθεί η ασυλία του Άδωνη Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Διακόσιοι δεκαέξι βουλευτές ψήφισαν στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του Άδωνη Γεωργιάδη. Μαζί και βουλευτές του Σύριζα. Το επιχείρημα ήταν πως οι καταγγελίες με βάση τις οποίες ζητήθηκε από την Εισαγγελία η άρση ασυλίας δεν ευσταθούσαν.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα για να δούμε πώς πρέπει να είναι και πώς κατέληξαν να είναι. Η Βουλή οφείλει να προστατεύει τους
βουλευτές της και να μην τους αφήνει έκθετους σε μηνύσεις λόγω  της βουλευτικής τους δραστηριότητας. Αυτή και μόνο είναι η έννοια και η προστασία της ασυλίας. Ασυλία δεν σημαίνει πως κάποιος βουλευτής πατάει άνθρωπο με το αυτοκίνητο μεθυσμένος και δεν ψηφίζεται η άρση του. Το έχουμε δει και αυτό. Την μετατροπή δηλαδή ενός θεσμού προστασίας της ελεύθερης λειτουργίας του βουλευτή σε ακαταδίωκτο.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Το αίτημα άρσης ασυλίας για τον Άδωνη Γεωργιάδη, έγινε μετά από καταγγελίες πολίτη για φοροδιαφυγή ή κάτι σχετικό. Το γεγονός πως η Εισαγγελία διαβίβασε τη δικογραφία με αίτημα άρσης του βουλευτή σημαίνει πως διέκρινε αποχρώσες ενδείξεις για πιθανή τέλεση αδικήματος. Διαφορετικά θα είχε βάλει τη μήνυση στο αρχείο.

Τι κάνει λοιπόν η Βουλή όταν το αίτημα αυτό πάει στην ολομέλεια; Αξιολογεί αυτόν που έκανε τη μήνυση και απορρίπτει το αίτημα; Ή μήπως αντιλαμβάνεται την πιθανή διάπραξη του αδικήματος ως μέρος της βουλευτικής δραστηριότητας όπως έκανε στην περίπτωση Μιχελάκη, στον οποίο θεώρησε πως ο χρηματισμός είναι στα πλαίσια της λειτουργίας του βουλευτή;

Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης Γεωργιάδη και θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχει δίκιο στο ότι δεν  υπάρχει ενδεχομένως αδίκημα. Το θέμα είναι η Βουλή, η οποία όφειλε να κάνει για τον Γεωργιάδη ό,τι θα συνέβαινε για κάθε Έλληνα πολίτη. Να τον αφήσει να δικαστεί. Ο ίδιος ο βουλευτής έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να ζητά την άρση της ασυλίας του για να μην υπάρχουν σκιές και υπόνοιες συγκάλυψης.
Όποιος οδηγείται σε δίκη δεν είναι ένοχος κατ’ ανάγκη. Το ίδιο ισχύει για τους βουλευτές, αλλά αυτοί δεν οδηγούνται ποτέ σε δίκη.

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί οι βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση του; Μήπως ο καθένας απ’ αυτούς οικοδομεί μια σταθερή και προκαταβολική ατιμωρησία για τον εαυτό του;

Αλλά και ο Άδωνις βρε παιδί μου, που μοιράζει τόσες μηνύσεις δεξιά-αριστερά, να φοβηθεί να αρθεί η ασυλία του για μια γελοία μήνυση;

Αν λοιπόν θεωρούν πως διαφορετικά έχουν τα πράγματα, ας το κάνουν ξεκάθαρο στον κόσμο. Ας ζητήσει η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής και ο νόμος και να μην υπεισέρχεται θέμα δίωξης και εισαγγελέα σε υποθέσεις βουλευτών. Να είναι η Βουλή Εισαγγελέας του εαυτού της, όπως συμβαίνει και με τους Υπουργούς. Ή ακόμη καλύτερα να μπει ένα άρθρο που να γράφει: "Οι βουλευτές δεν δικάζονται ό,τι και αν κάνουν. Ποτέ". Να μπορούμε να λέμε πως έχουμε διεφθαρμένο σύστημα αλλά είναι βρε αδερφέ ειλικρινές.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας