-->

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Τι είπε ο στρατιώτης Ήσυχος από το Καστελόριζο που υπηρετεί στον υπουργό πατέρα

“Συγκρατημένα αισιόδοξος” εμφανίστηκε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους, αλλά και βέβαιος ότι πάμε σε εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο. 

Ο κ.Ήσυχος έκανε μια ανάλυση για την “ευρωπαϊκή πολυφωνία” που η Ελλάδα επεδίωκε αλλά και για τις ανησυχίες όλων των μεγάλων
δυνάμεων,όπως οι ΗΠΑ,η Ρωσία και η Κίνα. Ο ΑΝΥΕΘΑ παραδέχτηκε ότι οι επιθέσεις κατά της Ελλάδας θα ενταθούν αλλά επεσημανε ότι η “ψυχολογική συνοχή” της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά δυνατή.
 “Τα δύσκολα δεν ειναι τώρα”, είπε σε συνέντευξή του στον ALPHA αλλά “θα έρθουν με τις δανειακές συμβάσεις”. 
Ο κ.Ήσυχος υπενθύμισε την πρωθυπουργική δέσμευση για εξεταστική επιτροπή για το πως και γιατί φθάσαμε στα μνημόνια. Για τα ρουσφέτια Ο κ.Ήσυχος ρωτήθηκε για την θητεια του γιου του ο οποίος αυτή τη φορά υπηρετει στο Καστελόριζο. Θέλοντας να δώσει μήνυμα για τα ρουσφέτια και τα “βυσματα”, αποκάλυψε ότι στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία μετά από την αναληψη των καθηκόντων του ως ΑΝΥΕΘΑ , του είπε “να μην τολμήσει να τον μεταθέσει”.
 “Όχι πως υπήρχε περίπτωση να το κάνω”,είπε ο κ.Ησυχος. “Ξηλώσαμε όλο το σύστημα των ρουσφετιών. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις μόνο για κοινωνικούς λόγους” είπε ο κ.Ήσυχος και ανακοίνωσε ότι στρατολόγοι δουλεύουν ήδη σε νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα στο οποίο θα μπαίνουν όλα τα πραγματικά κοινωνικά αιτήματα, στα οποία θα έχει έλεγχο ακόμη και η Βουλή. 

Αναφέρθηκε στο κλείσιμο των στρατοπέδων και στην εκμετάλλευσή τους προς όφελος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για τα οικονομικά Ενσωμάτωση του επιδόματος παραμεθορίου στον μισθό των στρατιωτικών ανακοίνωσε ο ΑΝΥΕΘΑ, υποστηρίζοντας ότι “το κάνουμε γιατί τα επιδόματα μπαίνουν και βγαίνουν στις αποδοχές”.

Τι του έκανε εντύπωση από τα εστιατόρια του ΥΠΕΘΑ όπου κάθε μεσημέρι τρώει μαζί με τους στρατιωτικούς; “Είδα μεγάλες ουρές στρατιωτικών να περιμένουν να πάρουν φαγητό σε πακέτο… Ένα σιωπηλό συσσίτιο”, είπε ο κ.Ήσυχος ο οποίος είπε ότι πρέπει να γίνουν “ρήξεις και τομές” υπέρ των στρατιωτικών. 

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας