-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

«Χρυσή» ανακάλυψη στην Κρήτη!

Πηγη
Πολλά τα άρθρα που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες για την ανακάλυψη χρυσού στην Κρήτη. Όποιος δεν έτυχε να διαβάσει κάποιο από αυτά ας ρίξει μια ματιά στο κείμενο που ακολουθεί.
Τρείς γυναίκες, αρχοντικής καταγωγής, οι οποίες ανακαλύφθηκαν σε ανασκαφή στην Ελευθέρνα του Ψηλορείτη, είναι γεμάτες από
χρυσό. Οι γυναίκες πιθανολογείται ότι έχουν ηλικία 2,900 χρόνων.
Οι ανασκαφές στην περιοχή αρχικά έφεραν στο φως κάποια τετράγωνα οικοδομήματα τα οποία θύμιζαν τους μυκηναϊκούς τάφους, οι οποίοι στη συνέχεια έφεραν στο φώς τρείς γυναίκες που έμοιαζε σαν να είχαν ταφεί η μια πάνω στην άλλη.
Το έδαφος στο σημείο αυτό είχε πάρει ένα διαφορετικό χρώμα αφού πιθανόν να είχε αναμιχθεί με κάποια άλλα υλικά από τα ενδύματά τους ή να ήταν ο χρυσός τον οποίο έφεραν πάνω τους οι γυναίκες.

Οι γυναίκες, από τα οστά τους, βρέθηκε ότι είχαν ηλικία περίπου 65 ετών η μια ενώ οι άλλες δυο ήταν περίπου 16 ετών η κάθε μια.

Στον χώρο γύρω από τις γυναίκες υπήρχαν πολλά χρυσά κοσμήματα διαφόρων ειδών, όπως βραχιόλια και κολιέ. Τα κοσμήματα έφεραν πάνω τους κάποιες φιγούρες ζώων, για παράδειγμα τη μορφή ενός λιονταριού διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους και πέτρες, υλικά σπάνια για την εποχή εκείνη.
Παρά τις εκατοντάδες αρχαιολογικές ανασκαφές που πραγματοποιούνται στο νησί της Κρήτης, είναι η 3η φορά που έρχονται στο φώς τόσο πολύτιμα ευρήματα. Τέλος, είναι πιθανόν οι γυναίκες αυτές, λόγω της σπανιότητας των κοσμημάτων τους, να άνηκαν σε υψηλή κοινωνική τάξη και να ήταν πριγκίπισσες.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας