-->

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Έκκληση Αιγύπτου στον ΟΗΕ για διεθνή στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη

Το κάλεσμα του Καΐρου έρχεται στον απόηχο της δημοσιοποίησης βίντεο όπου τζιχαντιστές εκτέλεσαν 21 Αιγύπτιους χριστιανούς που είχαν απαχθεί στη Λιβύη.
Κάλεσμα στα Ηνωμένα Έθνη να εγκρίνουν απόφαση για στρατιωτική επέμβαση διεθνούς συνασπισμού στη Λιβύη απηύθυνε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι,
μια μέρα μετά τον βομβαρδισμό στόχων της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από αιγυπτιακά αεροσκάφη.

Τα αιγυπτιακά πλήγματα έγιναν λίγες ώρες αφότου οι τζιχαντιστές δημοσιοποίησαν βίντεο με τον αποκεφαλισμό 21 αιγύπτιων χριστιανών που είχαν απαχθεί στη Λιβύη.

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αν λάβουμε υπόψη τη σύμφωνη γνώμη του λαού και της κυβέρνησης της Λιβύης και τις εκκλήσεις που δεχόμαστε να αναλάβουμε δράση», τόνισε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα Τρίτη.

Όταν ρωτήθηκε αν η Αίγυπτος θα επαναλάβει τη δική της στρατιωτική δράση ο πρόεδρος Σίσι απάντησε: «Πρέπει να το επαναλάβουμε [μόνοι], αλλά και όλοι μαζί».

Υπενθυμίζεται πως το Κάιρο έχει ζητήσει τη σύγκληση έκτακτου Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση μετά τον ισλαμιστών που δρουν στη Λιβύη.

Χθες Δευτέρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέστησε σαφές, δια στόματος της υπεύθυνης εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι, πως δεν διαβλέπει ρόλο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε τυχόν επέμβαση στη Λιβύη.

Η κ. Μογκερίνι προσέθεσε πάντως πως οι Βρυξέλλες μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο κοινής δράσης με τις ΗΠΑ.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας