-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 99 100 101 -- 08/02/2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ.99 :: Η Παυλίνα αλλάζει γνώμη, μισή ώρα πριν πάει στην εκκλησία και δε θέλει να παντρευτεί τον Ηρόδοτο. Όμως, συζητώντας με τη Ρουμπίνη αποφασίζει τελικά να κάνει το απονενοημένο διάβημα... για να το μετανιώσει οριστικά και αμετάκλητα μερικές ώρες αργότερα... 

Την ίδια στιγμή η Βίκυ δίνει το παιδί της στον
Σάββα και είναι σε κατάρρευση... όπως και η σχέση της με τον Μιχαήλ... Ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ιωάννα ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της κι αυτή όχι μόνο δεν τον πιστεύει αλλά τον φέρνει στα άκρα, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να τη διώξει με τον χειρότερο τρόπο. Όταν όμως θα πάει να της ζητήσει συγνώμη και θα τη φιλήσει τους βλέπει αυτός που δε θα ‘πρεπε... ο Μάξιμος!
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ.100
Ο Μάξιμος επιτίθεται στον Δημήτρη που αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι είχε πάντα κόλλημα με την Ιωάννα. Του λέει ότι τον πρόδωσε και η σχέση τους τελειώνει εδώ. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Δημήτρης, έχοντας και την πίεση του μαγαζιού που δεν τραβάει, να αποφασίσει να το πουλήσει και να φύγει στο εξωτερικό.  Παράλληλα η Παυλίνα μετανιώνει για την παρορμητικότητά της να πει στον Ηρόδοτο πως ο γάμος τους ήταν λάθος και ψάχνει να τον βρει, εκείνος όμως έχει εξαφανιστεί. Ταυτόχρονα ο Σάββας απαξιώνει την Βίκυ που παράτησε το παιδί της για χάρη ενός έρωτα, ενώ ο Μάξιμος πιάνει στα πράσα την μητέρα του μαζί με τον πατέρα του και γίνεται έξαλλος.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠ.101 
Η Ιωάννα προτείνει στον Δημήτρη να καλέσουν στο μαγαζί κάποιες διάσημες προσωπικότητες για να ελκύσουν κόσμο. Ο Δημήτρης το δέχεται με συγκρατημένη αισιοδοξία. Ταυτοχρόνως ο Μάξιμος συνειδητοποιεί πως έφταιξε και δικαίως έχασε την Ρουμπίνη αλλά εκείνη δεν του αφήνει πια το περιθώριο να την πλησιάσει εφόσον η σχέση της με τον Γιώργο δυναμώνει όλο και περισσότερο. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη επιστρέφει στον Ακύλα, ενώ η Βίκυ αποφασίζει να πάει να δει τον Λέανδρο και κοιμάται στο σπίτι της, πράγμα που εξοργίζει τον Μιχαήλ αλλά και τον Γιάννη. Τέλος ο Μιχαήλ ενημερώνει την ανάστατη Παυλίνα πως είδε τον Ηρόδοτο με δύο Ρωσίδες να πίνει καφέ μες την καλή χαρά.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας