-->

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 64 -- 24/02/2015

Ο Πρίγκιπας δέχεται να χρηματοδοτήσει την παράταξη του Θησέα αλλά του διευκρινίζει ότι πρέπει να κερδίσει τις εκλογές πάση θυσία. 
Ο Χρηστίδης σκαλίζει το παρελθόν του Θωμά κι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας θυρίδας. Οι σκηνοθετικές οδηγίες του Μάξιμου απογοητεύουν τη Βάλια κι έτσι ζητάει από την Έλλη να τον απολύσει. 
Ο Χρηστίδης, για ν’αποφύγει τον Μάριο, του λέει ότι δεν ασχολείται πια με την υπόθεση του
Τάσου. Ο Χρήστος συναντάει τη Λία και τα δύο αδέρφια μαλώνουν όταν ο Χρήστος τής λέει ότι δεν πείθεται από τον ξυλοδαρμό του Γιώργου.
Η Λία, πάνω στο θυμό της, του λέει όλη την αλήθεια για την αγορά του γραφείου και τον ρόλο της Κλαίρης. Η Βάλια υποψιάζεται ότι η Έλλη έχει ερωτευτεί. 
Ο Σάκης καταλαβαίνει πως η Νατάσσα ετοιμάζεται να το σκάσει και τη συμβουλεύει ν’αφήσει πίσω το κινητό της, γιατί μ’αυτό την παρακολουθεί ο Ανδρέου. 
Ο Γιώργος πιέζει τη Λία να γυρίσει σπίτι όμως εκείνη αρνείται. Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Θησέα για να βγάλει τον Γιώργο απ’ τη ζωή της κόρης του. 
Η Έλλη αναζητάει τον Φίλιππο στο μπαρ που συναντήθηκαν για πρώτη φορά κι ενώ πάει να φύγει, εκείνος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της. 
Ο Χρήστος εξηγεί στην Ερμιόνη πως δεν πρόκειται να μείνει στο ίδιο σπίτι με τον Λευτέρη. Οπότε ας διαλέξει ποιός θέλει να φύγει: ο άντρας της ή ο γιος της; 
Η Ερμιόνη, που δεν βάζει κανέναν πάνω απ’τα παιδιά της, του ζητάει να φύγει από το σπίτι. 
Ο Φίλιππος προσπαθεί να εξηγήσει στην Έλλη γιατί έφυγε από το σπίτι της σαν κλέφτης, αλλά εκείνη δεν τον ακούει. 
Ο Μάριος συνειδητοποιεί πως ο Χρηστίδης συνεχίζει τις έρευνες για τη δολοφονία του Τάσου και ζητάει εξηγήσεις που έμεινε εκτός ομάδας, όμως ο Χρηστίδης τα μπαλώνει με δικαιολογίες. 
Ο Φίλιππος με το ζόρι εξηγεί στην Έλλη ότι του αρέσει περισσότερο απ’όσο θα’πρεπε και γι’αυτό και δεν το συνεχίζει μαζί της, εκείνη τον αποκαλεί «δειλό» και φεύγει εκνευρισμένη από το μπαρ. 
Ο Λευτέρης αρνείται να φύγει από το σπίτι κι αποκαλύπτει πως η Κλαίρη κρύβεται πίσω από την αγορά του γραφείου. Η Ερμιόνη όμως, για πρώτη φορά, τον αντιμετωπίζει στα ίσα και του ζητάει επιτακτικά να φύγει από το σπίτι.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας