-->

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 60 61 62 63 -- 20/02/2015

Επεισόδιο 60 : Η προσπάθεια της Λίας και του Γιώργου να ολοκληρώσουν τη σχέση τους πέφτει στο κενό, καθώς το παλιό της τραύμα είναι ακόμα ανοιχτό και την εμποδίζει. Η δίκη της Ρέας φτάνει κι ενώ όλοι θεωρούν σίγουρη την καταδίκη της, η Μυρτώ ρισκάρει και παίζει τον τελευταίο άσσο που’χει κρυμμένο στο μανίκι της… 


Η Μυρτώ ρισκάρει την καριέρα της για να σώσει τη Ρέα κι όλα κρέμονται από μια κλωστή καθώς περιμένουν το αποτέλεσμα. Ο Γιώργος προσπαθεί να καταλάβει πού έκανε λάθος με τη Λία κι ενώ εκείνη ετοιμάζεται να του εξηγήσει, ο Λευτέρης επεμβαίνει στην κουβέντα τους την κατάλληλη στιγμή. Συστήνεται στον Γιώργο και προσπαθεί δήθεν να τον πλησιάσει. Η στάση του παραξενεύει τη Λία και ο Γιώργος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του για να μην την στεναχωρήσει. Ο Πρίγκιπας γίνεται έξαλλος με την έκβαση της δίκης. 

Η Βάλια αργεί στην πρώτη πρόβα με τον Μάξιμο, η Έλλη αναλαμβάνει να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η Βάλια όμως θ’αναγκαστεί να ξαναφύγει, καθώς ο Πρίγκιπας την καλεί επειγόντως για να μιλήσουν. Η Νατάσσα παρασύρεται από τον πόθο της για τον Ασίμ και του ζητάει να περάσουν ένα βράδυ μαζί. Ο Χρήστος ζητάει από την Κλαίρη να φύγουν από το σπίτι γιατί δεν μπορεί ν’ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά του πατέρα του, όμως εκείνη τον αποτρέπει. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ρέα αθωώνεται λόγω αμφιβολιών. Η Βάλια φοβάται ότι η Μυρτώ θα φτάσει στην αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της και για πρώτη φορά ο Πρίγκιπας τής γυρίζει την πλάτη και της εξηγεί πως δεν θ’ανακατευτεί άλλο στην υπόθεση της Ρέας. Η Έλλη βρίσκει την ευκαιρία να κρατήσει τα λόγια της Βάλιας για την πρόβα του Μάξιμου και η Ανθή θα θαυμάσει για πρώτη φορά το ταλέντο της. Της προτείνει όμως να κρατήσει αυτό το ταλέντο κρυφό από τη Βάλια. Ο Χρηστίδης κρύβει προσωρινά τη Ρέα στο σπίτι του και η Ελένη βρίσκει ένα πιο σίγουρο κρησφύγετο.
Επεισόδιο 60 ( K2stv.gr)
Ο Λευτέρης ζητάει από την οικογένεια να τον συνοδεύσει στα εγκαίνια του εμπορικού, αλλά ο Χρήστος αρνείται. Η Λία, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, δέχεται να τον συνοδεύσει για λίγο. Η Νατάσσα και ο Ασίμ περνάνε το πρώτο τους βράδυ μαζί. Η Βάλια προσφέρεται να βοηθήσει στην υπόθεση της Ρέας και η Μυρτώ πιστεύει, για μια ακόμα φορά, τις δήθεν καλές προθέσεις της. Ο Ασίμ υπόσχεται στη Νατάσσα ότι θα την πάρει μακριά από την έπαυλη του Ανδρέου και θα την γλιτώσει από κείνον. Ο Λευτέρης, με ύπουλο τρόπο, συναντάει τον Γιώργο και τον δέρνει άσχημα με σκοπό να μείνει μακριά από τη Λία. Ο Χρήστος καμαρώνει για τη νίκη της Μυρτώς και η Κλαίρη δείχνει την ενόχλησή της. Και η Έλλη όμως συγκινείται από το επίτευγμα της αδερφής της και προσφέρεται να την βοηθήσει στην έρευνα για τον πραγματικό δολοφόνο. Ο Μάριος προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον Χρηστίδη…
Η Βάλια ζητάει από τη Μυρτώ να καλέσουν τον Χρηστίδη σε δείπνο, για να γνωριστούν καλύτερα και να τον ευχαριστήσουν για την περιπέτεια με το κοσμηματοπωλείο. Ο Χρηστίδης αρχίζει να σκαλίζει το κίνητρο του Πρίγκιπα για τη δολοφονία του Τάσου και κατ’επέκταση του Νικηφόρου. Η Μυρτώ και ο Χρήστος μαλώνουν για τα εγκαίνια του εμπορικού όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους η Κλαίρη. Η Έλλη επεμβαίνει και βγάζει τη Μυρτώ από τη δύσκολη θέση. Στα εγκαίνια του εμπορικού εμφανίζεται και ο Πρίγκιπας όπου ανακοινώνει στον Λευτέρη πως το εμπορικό του ανήκει εξ’ολοκλήρου. Τον απειλεί με τη ζωή της Λίας και ο Λευτέρης αναγκάζεται να δεχτεί. Ο Χρήστος μαλώνει με την Κλαίρη, επειδή εμφανίστηκε ακάλεστη στα γραφεία της παράταξης. Ο Πρίγκιπας συστήνεται στον Θησέα ως ο μελλοντικός του χρηματοδότης. Ο Θησέας δείχνει να γοητεύεται από τη Λία, ενώ εκείνη ανακαλύπτει πως πίσω από τον ξυλοδαρμό του Γιώργου κρύβεται ο πατέρας της. Η Έλλη πέφτει πάνω σ’έναν άγνωστο που θα της αλλάξει τη ζωή… Ο Χρηστίδης βρίσκεται καλεσμένος στο σπίτι της Βάλιας, με σκοπό να τον ευχαριστήσουν για τη βοήθειά του στη ληστεία. Η Ανθή γοητεύεται από τον αστυνόμο, γεγονός που εντοπίζει και η Βάλια. Γοητευμένη όμως είναι και η Έλλη, που περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Φίλιππο, παρόλο που δεν ξέρει τίποτα για κείνον. Η Κλαίρη μαλώνει με τον Χρήστο, κατηγορώντας τον ότι δεν την θέλει στα γραφεία της παράταξης γιατί φλερτάρει με τη Μυρτώ. Η Λία κατηγορεί τον Λευτέρη ότι ξυλοκόπησε τον Γιώργο κι αποφασίζει να φύγει απ’το σπίτι. Ο Λευτέρης αρνείται ότι τον έδειρε αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Η Ερμιόνη ξεσπάει πάνω του τον θυμό της, για πρώτη φορά.
Ο Μάριος πλευρίζει την Ελένη και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τον Χρηστίδη και την κόντρα του με τον Ανδρέου. Την συμβουλεύει να κρατηθεί μακριά απ’αυτή τη βεντέτα. Ο Χρηστίδης και η Ανθή βρίσκουν κοινά ενδιαφέροντα, κάτι που ενοχλεί τη Βάλια, ειδικά όταν συνειδητοποιεί πως δεν αποτελεί το κέντρο της προσοχής. Προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Ρέα αλλά ο Χρηστίδης κρατάει τα χαρτιά του κλειστά. Η Έλλη και ο Φίλιππος ανταλλάσουν το πρώτο τους φιλί, η Έλλη μετά από καιρό αφήνεται χωρίς έλεγχο στο πάθος. Η Νατάσσα προτείνει στον Ασίμ να το σκάσουν, αλλά εκείνος δεν το παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Λία βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου αλλά οι αναποδιές δεν θ’αργήσουν να προκύψουν και καταλήγουν να περάσουν τη βραδιά τους στο πάρκο. Η Έλλη και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα, αλλά ο Φίλιππος εξαφανίζεται το επόμενο πρωί. Ο Λευτέρης, έξαλλος από θυμό, ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον Γιώργο. Η Βάλια συμβουλεύει την Ανθή να κρατηθεί μακριά από τον Χρηστίδη γιατί θα πληγωθεί. Ο Θησέας επισκέπτεται την έπαυλη του Ανδρέου και βλέπει μπροστά του τη Νατάσσα. Της προτείνει να συμμαχήσουν, μα εκείνη αρνείται. Ο Μάξιμος φλερτάρει με την Έλλη, αλλά εκείνη αδιαφορεί. Ο Χρήστος εξομολογείται στη Μυρτώ πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της κι εκείνη του ζητάει να το ξεχάσουν.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας