-->

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 502 503 504 505 506 -- 09/03/2015

Επεισόδιο 502 : Ο Σταύρος και η Ελίνα ασχολούνται πυρετωδώς με το πρότζεκτ για τον Μπίλυ και η Ελίνα λέει στον Σταύρο ότι ήδη κυκλοφόρησε κάποιες πληροφορίες για τα σχέδιά τους στο ίντερνετ.

Η Μαρία μαθαίνει από τον Σταύρο ότι ο Νότης
έχει μπει στο στόχαστρο της Ηρούς σχετικά με τα συμβάντα στο σπίτι του Πετρίδη. Όταν ακούει ότι η σχέση του με τη Λήδα προβληματίζει την αστυνομικό, η Μαρία θορυβείται…
Δειτε το εδω το βιντεο Επεισόδιο 502
Δειτε το εδω το βιντεο Επεισόδιο 503
Η Ηρώ ανακρίνει τη Λήδα και προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να καταλάβει τι ακριβώς έγινε τη νύχτα του φόνου. 
Η Μαρία αντιμετωπίζει επιφυλακτικά τον Νότη και του εκμυστηρεύεται την καχυποψία της Μάνιας απέναντί του… Εκείνος την καθησυχάζει και τη διαβεβαιώνει ότι έχει άλλοθι για τη βραδιά του φόνου… 
Η Λήδα αποκαλύπτει στον Νότη ότι έχει σκοπό να παραμείνει στο σπίτι του Πετρίδη με στόχο να στείλει τη Χαρά στο νοσοκομείο και τη Μάνια στο ψυχιατρείο…
Δειτε το εδω το βιντεο Επεισόδιο 504
Η Ηρώ ζητάει από τον Σταύρο να της επιβεβαιώσει το άλλοθι του Νότη για τη βραδιά του φόνου – γνωστοποιώντας του ότι δεν είναι αρκετά ισχυρό. 
Ο Σταύρος, μετά από κάποιο δισταγμό, αποφεύγει να αμφισβητήσει το άλλοθι του Νότη. 
Η Ηρώ, αφού μιλάει με τη γραμματέα του Πετρίδη, ζητάει την έκδοση εντάλματος προκειμένου να ερευνήσει το γραφείο του. 
Ο πυρετός της Χαράς δεν υποχωρεί και ο Στέφανος αναγκάζεται να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Η Χαρά παρακαλάει αγχωμένη τη γιατρό να μην μάθει τίποτα ο Στέφανος για το πρόβλημα της υγείας της. 
Η Ηρώ βρίσκει τη διαθήκη του Πετρίδη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Λήδα και ζητάει να επικοινωνήσει επειγόντως με τον συμβολαιογράφο του. 
Ο Στέφανος μαθαίνει με τρόμο από τι πάσχει η Χαρά και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει… Στο μεταξύ, η Ηρώ ανακαλύπτει πως ο Πετρίδης είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με ξένους επιχειρηματίες και αποφασίζει να ερευνήσει περισσότερο το θέμα…

Ο Σταύρος προσπαθεί να ηρεμήσει τη Μάνια, που είναι πλέον σίγουρη ότι η Λήδα και ο Νότης ευθύνονται για τον θάνατο του Πετρίδη. 
Ο Νότης κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Μαρία την οποία σφραγίζει με ένα παθιασμένο ερωτικό φιλί. 
Η κατάθεση της Μάνιας, που στην ουσία φωτογραφίζει ως δολοφόνους τον Νότη και τη Λήδα, διαρρέει στα ΜΜΕ προς μεγάλη δυσαρέσκεια όλων. 
Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μάνια πως γνωρίζει για το πρόβλημα υγείας της Χαράς και δηλώνει αποφασισμένος να σταθεί δίπλα της…

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας