-->

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 487 488 489 490 491 -- 14/02/201

Επεισόδιο 487 : Προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Νότη, ο Σταύρος προσφέρεται να υπογράψει ο ίδιος ώστε να μπορεί η Χρύσα να κινεί άμεσα λεφτά από τον λογαριασμό της Έλεν… 

Η Ελίνα, διακεκριμένη μαθηματικός που έχει έρθει πρόσφατα από το εξωτερικό, αναζητά τον Σταύρο στο κολέγιο, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ένα κοινό πρόσωπο που τους ενώνει…
Ο Ευθυμίου συνεχίζει να απειλεί τη Λήδα ότι θα αποκαλύψει στοιχεία για το παρελθόν της στον Πετρίδη….
Μπροστά στους συνεχόμενους εκβιασμούς του Ευθυμίου, ο Νότης και η Λήδα καταστρώνουν σχέδιο για να τον παγιδέψουν και να του δώσουν ένα καλό μάθημα. Η Μάνια, επηρεασμένη από την άφιξη της Ελίνας, ζητάει από τον Σταύρο να της επιβεβαιώσει τα αισθήματά του απέναντί της. Στην αναμονή για τον γιατρό, ο Γιώργος αλλάζει γνώμη τελευταία στιγμή και φεύγει φουριόζος για να συναντήσει τη Χριστίνα.
Με αφορμή τη συμπάθεια που δείχνει η Μάνια στον μικρό Άρη, η Μαρία ρωτάει τον Σταύρο πως θα έβλεπε το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια. Εκείνος θεωρεί ότι η σχέση του με τη Μάνια δεν έχει δοκιμαστεί ώστε να σκέφτονται γάμους και παιδιά. Η Ελίνα αναρωτιέται αν ο Σταύρος θα τη θυμηθεί.
Ο Νότης καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο με το οποίο προσπαθεί να οδηγήσει Σταύρο στην παράνοια. Ο Σταύρος συναντιέται για πρώτη φορά με την Ελίνα στο κολέγιο και μαθαίνει για την πρόθεσή της να γράψει ένα βιβλίο για τον ΜπίλυΧαλκιόπουλο. Ο υπόγειος μαγνητισμός που υπάρχει ανάμεσά τους είναι φανερός από την αρχή.
Η Λήδα και ο Νότης αποφασίζουν να βάλουν έναν δικό τους γιατρό, ο οποίος θα κάνει λάθος διάγνωση στον Σταύρο και θα τον οδηγήσει στα ψυχοφάρμακα αρχικά και στην παράνοια εν συνεχεία. Η Μάνια, απογοητευμένη από την απόμακρη στάση του Σταύρου, μαζεύει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της… Ο Ευθυμίου παραλαμβάνει ένα οπτικό υλικό από τον Νότη και τη Λήδα και τρομοκρατείται.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας