-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ στην Ηλεία: ΑΥΤΟ είναι το 30χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με λεωφορείο

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι...
Μοιραία ήταν η σύγκρουση του αυτοκινήτου ενός 30χρονου με τουριστικό λεωφορείο, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Αλισσού, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (23/2), αφού ο ίδιος ανασύρθηκε νεκρός από τα
συντρίμμια.
Ο θάνατος του Βασίλη Βασιλικιώτη από το Χάβαρι Αμαλιάδας, ήταν ακαριαίος και ο χαμός του βύθισε στο πένθος την Ηλεία.
Ο 30χρονος είχε σπουδάσει στο ΤΕΙ Πατρών στα δομικά έργα, αγαπούσε πολύ τη μουσική, έπαιζε μπουζούκι και τραγουδούσε. Το τριήμερο της Αποκριάς βρέθηκε στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς κατευθυνόταν από την Πάτρα στον Πύργο, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου εξαιτίας της βροχόπτωσης, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά- Αθήνα και μετέφερε 45 επιβάτες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ο Βασίλης απεγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα. Στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε και επίσημα από τους γιατρούς ο θάνατός του, ο οποίος επήλθε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός του, συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Χαβαρίου.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας