-->

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 302 303 304 305 306 -- 27/02/2015

Επεισόδιο 302 : Η συνάντηση με την Αλεξάνδρα, θυμίζει στον Αχιλλέα τις ατασθαλίες του, παλιά, πριν γνωρίσει κι ερωτευτεί τη Μελίνα. 

Ο Μανωλιός «φορτώνεται» στη Δάφνη, που αναλαμβάνει να πει στη φιλενάδα της για τα λεφτά που τους έκλεψαν.. με τρόπο. Η συνεχόμενη όμως ασχολία της Δάφνης με
προβλήματα τρίτων, δημιουργεί εκνευρισμό στον Μάρκο κι οι καβγάδες δεν αργούν να ξεσπάσουν. Στο μεταξύ, η γιαγιά Ανδριανή πείθει τη Λουκία να επιστρέψει στη Κρήτη. Μετά από ένα ακόμα μυστήριο τηλεφώνημα που δέχεται η Όλγα, πείθει τον Ματθαίο να επιστρέψουν στη Λευκωσία. Ο Νεκτάριος αναγνωρίζει σε κοσμηματοπωλείο, ένα δαχτυλίδι απ’ τα κοσμήματα που ‘χαν κλαπεί απ’ την γιαγιά Ανδριανή κι ο χρόνος να ξεσκεπαστεί η Ευρυδίκη, είναι πλέον λιγοστός. Ο Σήφης παριστάνει τον ερωτευμένο στην Αγγελική, προκειμένου να μη φύγει και χάσει τη Στεφανία από κοντά του. Σε μια έξοδο του με την Μελίνα και τις φίλες της, ο Αχιλλέας έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.. όταν πέφτει για δεύτερη φορά πάνω στην Αλεξάνδρα και είναι μπροστά η Μελίνα.. Αναγκάζεται να τις συστήσει…
Η Μελίνα επιμένει να της εξηγήσει ο Αχιλλέας ποια είναι η ιστορία του με αυτήν την νεαρή γυναίκα, την Αλεξάνδρα, αφού φαίνεται οι δυο τους να έχουν ένα έντονο παρελθόν.. Το γεγονός όμως ότι ο Αχιλλέας αρνείται να μιλήσει για την Αλεξάνδρα κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον της Μελίνας για να μάθει.. η αλήθεια όμως θα την γεμίσει ανασφάλειες και αμφιβολίες για την ακεραιότητα του Αχιλλέα στην σχέση τους.. Ο Σήφης φλερτάρει την Αγγελική και της κάνει μια βαθιά ερωτική εξομολόγηση προκειμένου να την εμποδίσει από το να φύγει εκείνη με την κόρη του.. Η Αγγελική όμως το αντιλαμβάνεται, εξαγριώνεται και τσακώνονται άσχημα.. ο Νεκτάριος κάνει έρωτα με την Δήμητρα, όμως τον μυαλό του είναι συνέχεια στην Αντιγόνη .. Ο Ματθαίος έξαλλος με τα ψέματα του Νεκτάριου και την προδοσία του προς τη Δήμητρα, τον προειδοποιεί έντονα… Η Ευρυδίκη κατηγορείται για την ανάμειξή της στην κλοπή κοσμημάτων της γιαγιάς Αδριανής. Τα περίεργα τηλεφωνήματα της Όλγας συνεχίζονται κι ένα ύποπτο ταξίδι κρυφά από τον Ματθαίο θα μας προβληματίσουν και εκπλήξουν πολύ.. Ποιος είναι αυτός ο άνδρας που συνομιλεί κρυφά.. και γιατί η ίδια τον φοβάται τόσο πολύ; Ο Χρήστος και η Αλίκη μοιάζουν να τα ‘χουν βρει και να προγραμματίζουν την επόμενή τους συνάντηση.. Ο Μάρκος και η Δάφνη συνεχίζουν να τσακώνονται, αφού ο Μάρκος έχει αρχίσει να νιώθει παραμελημένος.. Ο Παύλος ζητά από την Λουκία να κάνουν τεστ πατρότητας για να ξεκαθαρίσει επιτέλους το θέμα… Η Λουκία αρνείται….
Η συνάντηση που θα έχει η Όλγα , φέρνει στην επιφάνεια το εφιαλτικό μυστικό της Όλγας που την κρατά «όμηρο» κάποιου και απειλεί τον γάμο της με τον Ματθαίο. Η «συνομιλία» της Λουκίας με τη Στεφανία, κάνει έξαλλο τον Σήφη και τον υποχρεώνει για πρώτη φορά να συνειδητοποιήσει τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αχιλλέας πάει στο γραφείο της Αλεξάνδρας και της ζητάει να το βοηθήσει να ξεπεράσει το σύνδρομο πανικού που τον βασανίζει, αλλά θα αντιμετωπίσει την απόλυτη άρνηση. Στο μεταξύ η Μελίνα, αρχίζει να έχει ανασφάλειες, χωρίς όμως να συντρέχει λόγος. Ο Μηνάς με την καθοδήγηση της Δάφνης, καταφέρνει να «ρίξει» με έναν απίστευτο μονόλογο τη Βασιλική και μια νέα σελίδα αρχίζει για το ζευγάρι. Ο Μάρκος είναι όλο και πιο αγανακτισμένος με τη Δάφνη, που βρίσκεται όλη μέρα εκτός του σπιτιού λύνοντας τα προβλήματα των φίλων της. Ο Πάτροκλος σε ένα απίστευτο συναισθηματικό ξέσπασμα, φιλάει με πάθος τη Δήμητρα κι αυτή ανταποκρίνεται.!!!
Ο Νεκτάριος, με τη συμπαράσταση του Αχιλλέα, αποκαλύπτει στον Ματθαίο πως ο Διαμαντής είναι ο βιολογικός του πατέρας. Μετά το πρώτο σοκ, όλοι μαζί οι Ματθαίου πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα του Πάτροκλου, ο οποίος πρέπει να τους επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει. Στο μεταξύ η Όλγα βλέπει τον Πάτροκλο να φιλάει παθιασμένα τη Δήμητρα. Στα Χανιά, ο Παύλος Γιαννακάκης και η Λουκία προσπαθούν να πετύχουν μια στοιχειώδη προσέγγιση, παρόλο που η Λουκία αρνείται πεισματικά το τεστ… . Ο Μάρκος παθαίνει μια εποχιακή ίωση και καταφέρνει να τους κολλήσει όλους και να κάνει τη Δάφνη έξαλλη. Παρόλα αυτά η Δάφνη, μαθαίνει έναν ακόμα «μονόλογο» στον Μηνά, προκειμένου να κατακτήσει τη Βασιλική. Ο Αχιλλέας πολιορκεί με επιμονή την Αλεξάνδρα για να τον βοηθήσει με ψυχολογική στήριξη, αλλά αυτή αρνείται πεισματικά. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ωστόσο περνούν μέρες ευτυχίας μεταξύ τους και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει τη σχέση τους…
Η Αναστασία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος κι ο Νεκτάριος είναι γιοι του Διαμαντή, ενώ ο Ματθαίος έρχεται σε ρήξη μαζί του. Η γιαγιά Ανδριανή, αν και κλονίζεται απ’ τα νέα, εξακολουθεί να έχει μια αγκαλιά ανοιχτή τόσο για τον Νεκτάριο, όσο και για τον Πάτροκλο. Αντίθετα ο Σήφης, ανησυχώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιτίθεται στη Μελίνα, κατηγορώντας την ότι του απέκρυψε το γεγονός. Η Λουκία δείχνει ολοφάνερα το μίσος της στον Σήφη κι αφήνει υπόνοιες για το παιδί της, ταράζοντάς τον, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το θέμα αυτό οριστικά. Ο Μάρκος κολλάει γρίπη την Πανίτσα και τη Δάφνη και το μωρό αναλαμβάνουν να φροντίσουν με χαρά η Κωνσταντίνα με τον Μανωλιό. Η ύπαρξη της καραμπίνας της Όλγας στο σπίτι των Ματθαίων, αναστατώνει την Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Την ίδια στιγμή η Όλγα επιπλήττει τον Πάτροκλο, ομολογώντας του πως τον είδε να φιλάει την Δήμητρα. Οι κρίσεις πανικού του Αχιλλέα συνεχίζονται, οδηγώντας τον γι’ άλλη μια φορά κρυφά απ’ τη Μελίνα, στη πόρτα της Αλεξάνδρας, μια και είναι ψυχολόγος και μπορεί να τον ανακουφίσει, έστω και προσωρινά…

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας