-->

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 297 298 299 300 301 -- 21/02/2015

Μπρούσκο στο επεισόδιο 297 όπου σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Παύλο να είναι περικυκλωμένος από πολλά ερωτήματα, ενώ ο Σήφης αντιθέτως φαίνεται να ζει μέσα στην ανησυχία μήπως και η Αγγελική του πάρει την κόρη του από δίπλα.

Το ενδιαφέρον που θα δείξει ο Πάτροκλος για
τον Διαμαντή θα κινήσει τις υποψίες της Δάφνης.
H γιαγιά θα πάει και θα καλέσει στο γάμο την Λουκία, ενώ θα αγνοεί ότι η Όλγα είναι αναστατωμένη από τις αποκαλύψεις που της έκανε η Αναστασία σχετικά με το παιδί. 
Η Όλγα θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα φαίνεται αποφασισμένη να διαλύσει το γάμο.Ο Αχιλλέας φαίνεται ότι μπαίνει σιγά σιγά στα επαγγελματικά του βήματα, αλλά οι κρίσεις πανικού που έχει φαίνεται να τον επηρεάζουν ακόμα γεγονός που θα δημιουργεί ανησυχία στην Μελίνα. 
Η Άννα λέει στον Πάτροκλο ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.
Ο Διαμαντής θα πάει και θα υποχρεώσει τον Σήφη να πάει μαζί του στην Κύπρο και θα επικαλεστεί κάποιους επαγγελματικούς σκοπούς.
Η Αναστασία θα εμπιστευτεί την Αγγελική ότι εντελώς σκόπιμα πήγε και αποκάλυψε στην Όλγα,όλη την αλήθεια σχετικά με το παιδί,αφού βαθιά μέσα της θα θέλει να διαλυθεί ο γάμος της Όλγας μαζί με του Ματθαίου.
Μπρούσκο στο επεισόδιο 298 όπου η Αγγελική θα κατηγορήσει άσχημα την Αναστασία ότι έχει μοναδικό σκοπό να διαλύσει το γάμο του Ματθαίου γι' αυτό αποκάλυψε όλη την αλήθεια στην Όλγα.
Η Όλγα φαίνεται να είναι αμετακίνητη στο ότι θέλει να διαλύσει το γάμο της παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει ο αδερφός της ώστε να της αλλάξει γνώμη. Έτσι παίρνει την απόφαση να ακυρώσει όλες οι τελευταίες προετοιμασίες μαζί με τη Μελίνα και την Δήμητρα, μέχρι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μαζί με το Ματθαίο.Ύστερα από μια συζήτηση που θα έχει μαζί με τον Σήφη πάνω σε αυτό το θέμα, θα την προβληματίσει και εκεί αρχίζει να αμφιβάλλει εάν όντως ο Ματθαίος είναι ο πραγματικός πατέρας αυτού του παιδιού. 
Εκεί βλέπουμε τον Σήφη να επιμένει ότι αυτό είναι μια πάρα πολύ καλά στημένη παγίδα, ώστε να εκδικηθεί η αδερφή του το Ματθαίο και ο λόγος είναι τότε που την παράτησε πριν παντρευτούν.
Η Αναστασία δείχνει πολύ σίγουρη ότι ο γάμος θα έχει ακυρωθεί αλλά θα σοκαριστεί όταν θα μάθει από τον Διαμαντή ότι τελικά ο γάμος γίνεται.
Ο Πάτροκλος θα προειδοποιήσει τον Νεκτάριο να τελειώνει με την Αντιγόνη και εκεί τον βλέπουμε να γνωρίζει στην οικογένειά του την κοπέλα του την Άννα, γεγονός που θα προκαλέσει άσχημα τηΝ ζήλια της Δήμητρας.
Η σχέση που έχει η Αγγελική με τον Αντρέα φαίνεται ότι προχωρά και η Αγγελική φαίνεται ότι έχει ακόμα μέσα στο μυαλό της αλλά και στην καρδιά της τον Σήφη.
Η Πανίτσα θα γίνει έξω φρενών όταν θα μάθει ότι ο λόγος που την χώρισε ο Ενρίκε ήταν μια ίντριγκα που την είχε καλά σχεδιάσει ο Μηνάς.Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε αφού η Πανίτσα θα απειλεί με φρικτές απειλές τον Μηνά.
Ο Μάρκος θα αποκαλύψει στον Παύλο ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της Λουκίας.
Μπρούσκο στο επεισόδιο 299 H πολυπόθητη ημέρα του γάμου του Ματθαίου μαζί με της Όλγας έχει φτάσει και φαίνεται ότι όλη η οικογένεια προσπαθεί να ολοκληρώσει ότι χρειάζεται ώστε να μπορέσει να τηρήσουν όλα τα κυπριακά τους έθιμα.
Τώρα μεταφερόμαστε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά και εκεί βλέπουμε την Αναστασία να είναι πικραμένη όπου και ζει τις χειρότερες στιγμές στη ζωή της ενώ δεν χάνει την ελπίδα της ότι θα γίνει κάτι και θα διαλυθεί ο γάμος του Ματθαίου.
Η Αναστασία φαίνεται τόσο απελπισμένη όπου θα πάει στον πατέρα της τον Παύλο και θα του εξομολογηθεί πόσο βαθιά είναι ερωτευμένη μαζί με τον Ματθαίο.
Ο Νεκτάριος φαίνεται να μην κάνει πίσω και έτσι συνεχίζει την σχέση που έχει με την Αντιγόνη, πίσω από την πλάτη της γυναίκας του της Δήμητρας. 
Ο Νεκτάριος θα παρασυρθεί και θα εξομολογηθεί στην Αντιγόνη ότι ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος δεν είναι τα πραγματικά του αδέρφια και ότι ο πραγματικός βιολογικός πατέρας του είναι ο Διαμαντής.
Η Όλγα θα πιάσει εντελώς ξαφνικά τον Ματθαίο να μιλάει κρυφά μαζί με την Αναστασία.
Ο Παύλος Γιαννακάκης φαίνεται να ετοιμάζεται να φύγει για την Κύπρο ώστε να καταφέρει να πείσει την Λουκία να του πει και να του αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας στο παιδί που έχει.
Μπρούσκο στο επεισόδιο 300 όπου πλέον έφτασε η πολυπόθητη ημέρα του γάμου του Ματθαίου και της Όλγας και το γλέντι στην Κύπρο παίρνει στην κυριολεξία φωτιά,ενώ η Αναστασία καταρρακωμένη περνάει στην τις πιο δύσκολες και πιο τραγικές στιγμές στη ζωή της, αφού θα σκέφτεται τις στιγμές από τον μοναδικό άντρα που έχει αγαπήσει στη ζωή της.
Ο Αχιλλέας φαίνεται να μην κρατιέται και θα πει κατάμουτρα στο Διαμαντή πως δεν αποκάλυψε νωρίτερα ότι ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος είναι παιδιά του και όλο αυτό το έκανε τώρα και έχει ως στόχο να αποκτήσει την περιουσία που έχει η οικογένεια των Ματθαίων.
O Μάρκοs ειδοποιεί την Δάφνη ότι τη νύχτα πήγαν και τους έκλεψαν και εκείνη φαίνεται ότι είναι ταραγμένη όπου θα επιστρέψει άρον άρον στην Κρήτη μαζί με την Κωνσταντίνα.H Αγγελική με τον Σήφη έχουν ένα πολύ άσχημο καβγά και πάνω στον καβγά θα ξεστομίσει κάποιες κουβέντες η Αγγελική, που θα αναστατώσουν την κόρη του την Στεφανία που κάθεται και κρυφακούει .
Όταν η Δήμητρα θα δει αγκαλιά την Αλίκη με το Χρήστο θα απαιτήσει από τον Αχιλλέα και την Μελίνα να μάθει όλη την αλήθεια για το εάν ο Νεκτάριος έχει κάτι μαζί με την Αντιγόνη.Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις στο σπίτι της γιαγιάς ο Παύλος θα αιφνιδιάσει ξαφνικά την Λουκία όπου θα του αποκαλύψει ποιανού είναι το παιδί της.
Μπρούσκο στο επεισόδιο 301 όπου ο Παύλος πλέον που βρίσκεται στην Κύπρο φαίνεται και πιέζει για τα καλά την Λουκία ώστε να καταφέρει και να του αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της και τότε τον βλέπουμε να μένει στην κυριολεξία άναυδος ύστερα από την αποκάλυψη που θα του κάνει.
Η Όλγα θα δεχτεί κάποια παράξενα τηλεφωνήματα, όπου και την προβληματίζουν πάρα πολύ, αφού φαίνεται ότι κάποιος πίσω από τα τηλεφωνήματα την εκβιάζει.
Η Δάφνη μαζί με την Κωνσταντίνα πηγαίνουν επειγόντως από την Κύπρο στα Χανιά ώστε να καταφέρουν και να μάθουν τι έχει γίνει σχετικά με την κλοπή.Τελικά όμως τα νέα που θα μάθουν είναι πολύ χειρότερα αφού χάσανε πολύ περισσότερα από αυτά που πίστευαν μέσα σε αυτή την ληστεία.
Η Μελίνα θα αναγκαστεί και θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα ότι θα κάνει πάλι μια απόπειρα εξωσωματικής .Τώρα μεταφερόμαστε στην κόντρα που έχει η Αγγελική με τον Σήφη σχετικά με την επιμέλεια που θα έχουν στην κόρη τους την Στεφανία.Ο καβγάς τους φτάνει στην κυριολεξία στα άκρα. 
Ο Αχιλλέας θα έχει μια εντελώς τυχαία συνάντηση μαζί με μια παλιά του γνώριμη την Αλεξάνδρα η τυχαία συνάντηση θα φέρει στην επιφάνεια μια ιστορία από το παρελθόν όπου και θα έχει πολλά και απρόοπτα αποτελέσματα.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας