-->

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 288 289 290 291 292 -- 08/02/2015

ΕΠ.288 : Μετά και το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, η ζωή του Αχιλλέα και των αγαπημένων του ανατρέπεται του ίδιου η υγεία του έχει κλονιστεί πολύ και βλέποντας το μεγάλο αδιέξοδο μπροστά του παίρνει μια απελπιστική απόφαση και παρά τις προσπάθειες του Γιώργη να τον αποτρέψει, ο Αχιλλέας επιμένει να θέλει
να φέρει ένα τέλος σ’ όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Η Μελίνα ανακοινώνει ότι θα μετακομίσει στην Κρήτη κι ο Νεκτάριος ζητά από την Αντιγόνη να ζήσει μαζί του μόνιμα στην Κύπρο. Ο Παύλος ενημερώνει τον Ματθαίο για την πιθανότητα η Λουκία να είναι ζωντανή, μια είδηση, που τον αφήνει εμβρόντητο αλλά και εξαγριώνει. Η Αναστασία λέει κι αυτή στον Σήφη για τις υποψίες του πατέρας τους, και μαζί αποφασίζουν να το διερευνήσουν. Την ίδια στιγμή όμως ο Σήφης γίνεται έξαλλος με την Αγγελική αφού εκείνη τον παρακούει, συνεχίζει την σχέση της με τον Ανδρέα και τον εκθέτει. Ο Διαμαντής διοργανώνει τραπέζι για τη γνωριμία του Πάτροκλου με την εύπορη Κρητικιά και παρότι του ίδιου φαίνεται να του αρέσει, τα αισθήματα του για τη Δήμητρα τον γυρνούν σε εκείνη.. μια δυνατή εξομολόγησή του θα λυγίσει τη Δήμητρα να παραδεχτεί κι αυτή τα δικά της αισθήματα. Ο Μανωλιός συνεχίζει να ξοδεύει ασύστολα τα λεφτά της κληρονομιάς, και παρά τις αντιρρήσεις της Κωνσταντίνας παρασέρνεται κι αυτή μαζί του. Ο Διαμαντής με αφορμή την απουσία του Μάρκου, πάει απρόσκλητος στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας της σε τρομερή αμηχανία, παρουσία και της Πανίτσας. Κι όταν εκείνος την διώχνει από το σπίτι για να μείνουν μόνοι, της Πανίτσας της ξεφεύγει και λέει τα κουτσομπολιά και σε άλλους..
Ο Αχιλλέας κρίνεται ΕΝΟΧΟΣ!! Καθώς ο Παύλος, η Αναστασία και ο Σήφης προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τον δικηγόρο στη Νέα Υόρκη, σχετικά με το ποιος εισέπραξε το μέρισμα των μετοχών της Λουκίας, ο Αχιλλέας καταδικασμένος πλέον, μέσα στο κελί της φυλακής κάνει μαύρες σκέψεις και ζητάει από τον Γιώργη να τον βοηθήσει να δώσει ένα τέλος σ΄ αυτή την απελπιστική κατάσταση. Ο Ματθαίος απορρίπτει για μια ακόμα φορά με άσχημο τρόπο την Αναστασία, κατηγορώντας τη ότι προσπαθεί να πουλήσει εκδούλευση στην οικογένεια των Ματθαίων, προς δικό της όφελος. Η στάση του και πάλι απογοητεύει την Αναστασία, που εξακολουθεί να φυλάει καλά το μυστικό της. Η Δάφνη με την Πανίτσα αποφασίζουν να κάνουν διαλογισμό, προκειμένου να στείλουν θετική ενέργεια στον Αχιλλέα. Ο Διαμαντής σε μια απρόσμενη έκρηξη, αποκαλύπτει στον Νεκτάριο πως είναι ο βιολογικός του πατέρας! Η Δάφνη θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα την αφήσει άφωνη και θα αλλάξει εντελώς την τροπή των γεγονότων.
Η ξαφνική εμφάνιση της Λουκίας στα Χανιά, προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, κυρίως χαράς αλλά κι ανακούφισης στους δύο άντρες που σημάδεψαν τη ζωή της, τον Παύλο και τον Σήφη Γιαννακάκη. Ο μόνος που δυσανασχετεί με την παρουσία της στο νησί, είναι ο Διαμαντής, θεωρώντας ότι του ανατρέπει τα σχέδια. Η Λουκία παρουσιάζεται στον εισαγγελέα και η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση πλέον του Αχιλλέα, είναι ζήτημα ωρών. Η οικογένεια Ματθαίου, θα το γλεντήσει μέχρι πρωίας με την Μελίνα να ξεφαντώνει μεθυσμένη από ευτυχία, ενώ την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας, αγνοώντας τα γεγονότα θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Τραγική φιγούρα ανάμεσα στους Ματθαίους μόνο ο Νεκτάριος, διαλυμένος ψυχολογικά απ’ την αποκάλυψη του Διαμαντή πως είναι γιος του. Η Δάφνη θ’ αναγκαστεί να λογοδοτήσει στον Μάρκο, όταν ανακαλύψει το δώρο που της άφησε ο Διαμαντής. Οι τύψεις θα οδηγήσουν τα βήματα του Σήφη έξω απ’ το ξενοδοχείο που μένει η Λουκία, εκεί όμως θα τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η Λουκία βγαίνει με ένα μωρό 3 μηνών….!!!
Η αποφυλάκιση του Αχιλλέα γεμίζει τεράστια χαρά τους Ματθαίους και κυρίως τη Μελίνα που δεν βλέπει την ώρα να τον σφίξει στην αγκαλιά της. Όλοι ζουν συγκινητικές στιγμές και η ανακούφιση είναι πολύ μεγάλη. Ο Σήφης ζητάει συγνώμη από τη Λουκία, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την περιφρόνησή της και παράλληλα του μπαίνουν ιδέες και ερωτηματικά για το μωρό που κρατάει στην αγκαλιά της. Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν θα δώσει η Λουκία ούτε στη Δάφνη παρότι θα της διηγηθεί με λεπτομέρειες το τι έγινε εκείνη την ημέρα, πριν ένα χρόνο, στο μοιραίο ραντεβού της με τον Σήφη. Ο Μάρκος κάνει έναν τεράστιο καβγά στη Δάφνη για το βιβλιάριο της τράπεζας που βρήκε στην τσάντα της και ζητάει εξηγήσεις, σε σχέση με αυτή την κίνηση του Διαμαντή. Ο Νεκτάριος διστάζει να πει στα αδέρφια του τη μεγάλη αποκάλυψη που του έκανε ο Διαμαντής, ενώ ο Πάτροκλος συνεχίζει το φλερτ προκειμένου να ρίξει την Άννα, σαν μέρος του σχεδίου που έχει καταστρώσει με τον Διαμαντή.
Εξαιρετικά φορτισμένη, η Λουκία αρνείται στο Σήφη πως εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο ίδιος όμως την αμφισβητεί. Την ίδια στιγμή, του Μάρκου του ξεφεύγει και λέει στην Αγγελική για το παιδί της Λουκίας και εκείνη συγκρούεται για ακόμα μια φορά με το Σήφη. Η Λουκία, αποφασίζει να επισκεφτεί και να μιλήσει στον Παύλο. Μια απρόσμενη επίσκεψη κάνει και ο Αχιλλέας στον Σήφη. Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη προσπαθούν να δικαιολογήσουν το ερωτικό φιλί τους που είδε η Πανίτσα, εκείνη όμως απειλεί να πει για τη σχέση τους στη Δήμητρα. Ο Μάρκος επιστρέφει έξαλλος στο Διαμαντή, το βιβλιάριο άφησε στη Δάφνη, η ατμόσφαιρα φουντώνει και ο Πάτροκλος που είναι παρών επιτίθεται στον Μάρκο απειλώντας να τον σκοτώσει. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν στιγμές ευτυχίας!. Ο Νεκτάριος πιέζει τον Πάτροκλο να μιλήσουν στον Ματθαίο για το γεγονός ότι δεν είναι αδέρφια. Όλοι βρίσκονται στο γλέντι για την απελευθέρωση του Αχιλλέα.. Η στιγμή όμως που θα φέρει όλους σε πολύ αμήχανη θέση, είναι όταν στο γλέντι έρχεται απρόσκλητη και μεθυσμένη η Ευρυδίκη. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η Αγγελική με τον Ανδρέα, που αδιάφοροι για το αν τους βλέπουν.. είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί. Ο Μηνάς φροντίζει να το μάθει ο Σήφης και εκείνος έξαλλος την χτυπάει.. Ο Αχιλλέας βρίσκει την γυναίκα που ψευδομαρτύρησε και την απειλεί να του πει ποιος την πλήρωσε για να πάει εκείνος φυλακή.. Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη τρομάζουν, όταν η Δήμητρα απαιτεί να της ανοίξουν την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο που βρίσκονται..

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας