-->

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

27ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ 13ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Ν ΕΒΡΟΥ.

Οι σχολικοί προκριματικοί αγώνες σκάκι περιλαμβάνουν όλα τα σχολεία του Ν Έβρου και οι αγώνες θα διεξαχθουν στις 7 Μαρτίου Σάββατο το ομαδικό και 8 Μαρτίου Κυριακή το ατομικό στην Ορεστιάδα στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο ( Νίκος Σαμαράς) . Τους αγώνες τους διοργανώνει ο Α.Ο.Ορεστιάδας (Τμήμα Σκάκι ) και ο Δήμος Ορεστιάδας . Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν όσους μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν , να καταχωρίσουν τους ενδιαφερομένους στην κατάσταση που επισυνάπτεται και να την αποσταλούν στην διεύθυνση e-mail:
vaggosm578@hotmail.com & πληροφορίες για τις συμμετοχές στα τηλ: 6936812501 Καμπούρης Ευάγγελος , 6936812502 Σταμοπούλου Μαρία και 6977805878 Σακιζλής Ξάνθο.
Το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού σας ενημερώνει  ότι την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 για τους ατομικούς αγώνες, θα μισθώσει λεωφορείο για την μεταφορά των μαθητών και συνοδών στους σχολικούς αγώνες στην Ορεστιάδα.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν την συμμετοχή τους για την μεταφορά,  στο σκακιστικό τμήμα του Εθνικού (παλιά Δημαρχεία στον πρώτο όροφο η στο τηλέφωνο 6944128538) .
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ                                                                        Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέταξε το σκάκι στα αθλήματα που καλλιεργούνται στο πλαίσιο του σχολικού αθλητισμού (αγώνες Αθλοπαιδιάς) στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας (επιστολή Υ.ΠΑΙ.Θ. αριθ.πρωτ. 132785/Α/Γ4, 19-9-2013).                                                                            ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων ,Δημοτικών Σχολείων , Γυμνασίων και Λυκείων όλων του Ν.Έβρου .
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ : Το σύστημα αγώνων θα είναι :
Ατομικό πρωτάθλημα :Ελβετικό επτά (7) γύρων 
Ομαδικό πρωτάθλημα : Ελβετικό πέντε (5) γύρων 
Σημείωση : όπου οι συμμέτοχες δεν το επιτρέπουν ( ατομικό η ομαδικό )το σύστημα θα είναι πούλ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ : Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΣΟ και της FIDE .
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ 
Οι μαθητές και μαθήτριες θα αγωνιστούν στις παραπλεύρως έντεκα (11)κατηγορίες (κορίτσια και αγόρια μαζί) για το ατομικό πρωτάθλημα 
Α. Ατομικό Πρωτάθλημα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α)
Τάξη Νήπια ( αν δεν πλήρη ο αριθμός θα ενσωματωθούν με την 1η Δημοτικού )
>>Α΄ Δημοτικού
>>Β’ Δημοτικού
>> Γ’ Δημοτικού 
>>Δ’ Δημοτικού
>>Ε’ Δημοτικού
>>ΣΤ’ Δημοτικού
>> Γυμνάσιο (Σε περίπτωση που δεν πληρούν το απαιτούμενο αριθμό θα παίξουν όλες οι τάξεις μαζί ) 
>> Λύκεια (όλες οι τάξεις μαζί)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥ (Β)                                                                               Οι ομάδες των σχολείων για το ομαδικό πρωτάθλημα θα αγωνιστούν παραπλεύρως αναφερόμενες κατηγορίες :
1. Δημοτικά Σχολεία 
2. Γυμνάσια
3. Λύκεια ( Ένας αναπληρωματικός σε κάθε ομάδα ) 
Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας .Από την πρώτη 1η έως και την Τρίτη 3η σκακιέρα μπορούν να αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια χωρίς περιορισμούς , στην τέταρτη σκακιέρα υποχρεωτικά αγωνίζεται μόνο κορίτσι .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ για το Ατομικό Πρωτάθλημα 
Άφιξη μαθητών και μαθητριών για επιβεβαίωση των συμμετοχών την Κυριακή 8/3/2015και ώρα 09:30 πμ
Έναρξη αγώνων 10:00 πμ
Θα πραγματοποιηθούν επτά (7 γύροι) . Μετά τον 4ο τέταρτο γύρο θα γίνει διάλειμμα 01:30 της ώρας και στην συνέχεα θα αρχίζει ο 5ος γύρος .
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ : 10 λεπτά για όλη την παρτίδα και επιπλέον + 10 δευτερόλεπτα ανά κίνηση από την πρώτη κίνηση. (Ατομικό Α και στο Ομαδικό Β )
Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων μετά την ολοκλήρωση του 7ου γύρου .
Νήπια (Aν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των νηπίων πάει μαζί με την πρώτη δημοτικού) 
>>Α΄ Δημοτικού
>>Β’ Δημοτικού
>> Γ’ Δημοτικού 
>>Δ’ Δημοτικού
>>Ε’ Δημοτικού
>>ΣΤ’ Δημοτικού
Γυμνάσιο (όλες οι τάξεις μαζί αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των μαθητών )
Λύκειο (όλες οι τάξεις μαζί )
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ                                                                                        Για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Άφιξη των ομάδων των σχολείων και επιβεβαίωση των συμμετοχών το Σάββατο 7/3/2015 ώρα 14:30 πμ 
Έναρξη αγώνων 15:00
Επιτρέπεται η συμμετοχή έως και δύο (2) ομάδων ανά σχολειό .
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ : Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ορεστιάδας (Νίκος Σαμαράς )
ΔΙΕΥΘYΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : Σακιζλής Ξανθούλης
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Καμπούρης Ευάγγελος 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : Σταμοπούλου Μαρία 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ : Σακιζλής Παναγιώτης
ΑΓΩΝΩΝ : α) Ατομικό : Ελβετικό 7 γύρων – β) Ομαδικό : Ελβετικό 5 γύρων (μέχρι 6 συμμετοχές πουλ) 
ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ : Τετραμελής με υποχρεωτική συμμετοχή ενός κοριτσιού στην 4η σκακιέρα (αναπληρωματικοί μέχρι 1) 
ΑΡΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ : α) Ατομικό : 1) Αποτέλεσμα τουρνουά ισόβαθμων, 2) Μπούχολτζ, 3) Σόννεμπορν – Μπέργκερ 
4) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας 
β) Ομαδικό : 1) Αποτέλεσμα τουρνουά ισοβαθμών, 2) Πόντοι, 3) Πόντοι 1ης σκακιέρας, 2ης κλπ
ΕΠΑΘΛΑ 
Α. Ατομικό Πρωτάθλημα :
1ος -2ος – 3ος νικητής/τρια της γενικής κατάταξης καθώς και το καλύτερο κορίτσι :μετάλλιο
Β. Ομαδικό Πρωτάθλημα :
,Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια : Κύπελλο στην πρώτη ομάδα της εκάστοτε κατηγορίας και μετάλλια στους παίκτες που την απαρτίζουν.
ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ                                                Προκρίνονται συνολικά 50 μαθητές –μαθήτριες για τους ημιτελικούς Αγώνες Περιφέρειας ΑΜΘ που θα γίνουν στις 14 & 15 /3 / 2015 στην Δράμα, ως εξής :
Οι τέσσερις (4)πρώτοι μαθητές /τριες μέσα από τους οποίους περιλαμβάνει και το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης 
Οι υπόλοιποι προκρινόμενοι και μέχρι την συμπληρώσας του αριθμού 50 ατόμων , θα επιλέγουν από τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατέλαβαν και την Πέμπτη θέση , από τις πολυπληθέστερες τάξεις .
Σημείωση : Μέσα στους 50 προκρινόμενους θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 13 κορίτσια .
ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
Οι τρείς πρώτες ομάδες του Δημοτικού 
Η πρώτη του Γυμνάσιου
Η πρώτη του Λυκείου 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στο σχολείο του ο κάθε μαθητής έως και τις 04/03/2015 Ήμερα Τετάρτη 
Οι καταστάσεις και τα ονόματα των μαθητών θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: vaggosm578@hotmail.com έως και την Παρασκευή 6/03/2015 
Σε κάθε περίπτωση η επιβεβαίωση της συμμετοχής κάθε μαθητή/τριας πρέπει να γίνει σαράντα λεπτά πριν την έναρξη στην αίθουσα αγώνων .
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 
Καμπούρης Ευάγγελος 6936812501
Σταμοπούλου Μαρία 6936812502
Σακιζλής Ξάνθος 6977805878

 Facebook : Εθνικός Σκάκι 
Powered by WPeMatico

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας