-->

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε σήμερα 26 Φεβρουαριου : 22:00 Ολυμπιακός - Ντνίπρο... Πολλά εισιτήρια λόγω του χαμένου ντέρμπι

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών μετά από την ήττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Το κακό αποτέλεσμα αλλά και η κακή εικόνα έχουν αφήσει το μισό Καραϊσκάκης άδειο!
Δυο ημέρες πριν από την έναρξη του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν πουλάει εισιτήρια και το sold - out μοιάζει πρακτικά
αδύνατο. Ειδικά, στην πτέρυγα του γηπέδου που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα υπάρχουν πάρα πολλά διαθέσιμα εισιτήρια (σχεδόν 250 σε κάθε τμήμα!), πράγμα που προκαλεί "κρύο ιδρώτα" στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η κοντινή απόσταση του ματς με την Ντνίπρο και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των υπευθύνων του Ολυμπιακού, μιας και το παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα δεν έχει διαφημιστεί καταλλήλως και έτσι για αρκετό κόσμο θεωρείται "απαρατήρητο". Το κεντρικό θέμα που απασχολεί τους παράγοντες είναι η επίλυση των προβλημάτων που πηγάζουν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Επεισόδια προκλήθηκαν και στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας καθώς υπήρξαν τετ-α-τετ των δύο προέδρων (Μαρινάκης - Αλαφούζος) και επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Όπως και να έχει, η επικαιρότητα είναι στραμμένη ακόμα στην Λεωφόρο και έτσι το Ολυμπιακός - Ντνίπρο "χάνει" οπαδούς. Οι δύο συνεχόμενες ήττες σε δύο από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής περιόδου κρατούν τον κόσμο μακριά από το Καραϊσκάκης ακόμα και αν οι τιμές των εισιτηρίων είναι ευνοϊκότερες από αυτές του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινούν από μόλις 15 ευρώ (στην Θύρα 22), 10 ευρώ φθηνότερα από τα αντίστοιχα παιχνίδια των ομίλων.


2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας