-->

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 112 113 114 115 116 -- 28/02/2015

Επεισόδιο 112 : Ο Μάξιμος κάνει έρωτα με την Μυρτώ γεγονός που μαθαίνει η Ρουμπίνη και χάνει πάσα ιδέα για κείνον. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Θάλεια πως ο λόγος που δείχνει μεταστροφή στην αντιμετώπιση της Ρουμπίνης είναι γιατί θέλει να την εκδικηθεί και ψάχνουν μαζί τρόπο να εκθέσουν την Ρουμπίνη. 

Η Θάλεια δεν χάνει την ευκαιρία και προτείνει
να την ενοχοποιήσουν για το σαμποτάζ. Παράλληλα η Βίκυ είναι ενθουσιασμένη γιατί γίνεται δεκτή από μία γκαλερί για να εκθέσει τους πίνακες της ενώ ο Δημήτρης πάει στην κηδεία του πατέρα του όπου τον απομονώνουν όλοι. Τέλος ο μυστηριώδης τύπος ξανακάνει την εμφάνιση του τρομοκρατώντας για άλλη μία φορά την Ειρήνη και τον Ακύλα.. και φαίνεται πως ένα πολύ σοβαρό μυστικό που υπάρχει από το παρελθόν τους αναστατώνει και τρέμουν μην μαθευτεί…
Η ίντριγκα που στήνουν η Θάλεια με την Ιωάννα μπαίνει σε εφαρμογή. Η Ρουμπίνη χωρίς να το ξέρει, κινδυνεύει κι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα τους… Την ίδια στιγμή, η Λυδία αρνείται να παντρευτεί τον Δημήτρη, γιατί νιώθει ότι πάντα θα έρχεται δεύτερη στη ζωή του… κι ο Μάξιμος ξεκινάει μια καινούργια ερωτική σχέση με τη Μυρτώ… Πως θα αντιδράσει η Ρουμπίνη; Η ζήλια κι ο εγωισμός θα υπερισχύσουν της λογικής; Ταυτόχρονα, η Βίκυ ετοιμάζει πυρετωδώς την έκθεση ζωγραφικής κι έχει πάρει τα «πάνω» της. Ο Μιχαήλ φαίνεται να μην έχει κανέναν πλέον ρόλο στη ζωή της… Μπορεί όμως αυτός ο μεγάλος έρωτας να τελειώσει τόσο εύκολα;
Η Ιωάννα με την Θάλεια στήνουν παγίδα στην Ρουμπίνη κι αυτή άθελα της, πέφτει μέσα!!
Ο Μάξιμος βρίσκει ευκαιρία, που λείπει ο Γιώργος και ζητάει από την Ρουμπίνη να βρεθούνε.
Ο Μιχαήλ, μετά τον χωρισμό, επιστρέφει στο σπίτι του και ξανανιώθει με χαρά την ελευθερία του εργένη. Ο Ηρόδοτος, πρέπει να ετοιμάσει ένα πορτρέτο, για να το δώσει στη Βίκυ και ζωγραφίζει την Αλέξια.. γυμνή! Ο Μάξιμος, κάνει ξεκαθάρισμα στην Μυρτώ και της λέει ότι δεν πρέπει να μάθει κανείς για τις περιπτύξεις τους. Η Βίκυ παρουσιάζει τον πίνακα του Ηρόδοτου στη γκαλερί και ο υπεύθυνος μένει άφωνος με το ταλέντο του. Η περιπέτεια τώρα αρχίζει… Στο μεταξύ, ο μυστηριώδης άγνωστος πάει στο εργοστάσιο για να βρει τον Μάξιμο!!
Ο Μιχαήλ υποπτεύεται ότι η Ιωάννα πάει να ενοχοποιήσει την Ρουμπίνη και της το λέει κατάμουτρα, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να υποχωρήσει και να αναβάλει τα σχέδιά της. Παράλληλα ο δεύτερος πίνακας που φέρνει ο Ηρόδοτος στην Βίκυ κάνει τον γκαλερίστα να ξετρελαθεί και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Βίκυ η οποία του λέει ψέματα πως είναι δικός της. Ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος που ο αδελφός του είναι διατεθειμένος να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάξιμος βγάζει για φαγητό την Μυρτώ και πέφτει πάνω στην Ιωάννα και την Ρουμπίνη. Η αγωνία του Ακύλα και της Ειρήνης παρατείνεται όταν βεβαιώνονται ότι ο μυστηριώδης άντρας που τους παρακολουθεί προσπάθησε να προσεγγίσει τον Μάξιμο. Ένας άγνωστος πυροβολεί τον Γιώργο μέσα στο ίδιο του το σπίτι!
Ο Γιώργος πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαρύ τραύμα στο στομάχι. Η Ιωάννα πέφτει πάνω στην Μυρτώ με τον Μάξιμο, αλλά ο Δημήτρης με τον Μάξιμο κάπως τα καλύπτουν! Η Βίκυ μαθαίνει από τον γιατρό της ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και όλοι της συμπαραστέκονται.. Η Ιωάννα πέφτει ψυχολογικά και βρίσκει για άλλη μια φορά στήριγμα στον Δημήτρη. Ο Μάξιμος ανακαλύπτει κάτι για τους γονείς του που τον βάζει σε βαθιές σκέψεις. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ, μαθαίνει για την κατάσταση της Βίκυς και της μιλάει μετανιωμένος για τον τρόπο που της φέρθηκε. Η Ιωάννα πάει στο εργοστάσιο του Μάξιμου, βλέπει την Μυρτώ να εργάζεται εκεί και καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης και ο Μάξιμος της έχουν πει ψέματα!!

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας