-->

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Ηρωίδες – Επ.01 02 03 04 05 06 --26/02/2015

Επεισόδιο 1 : Η Μιμή επιστρέφει στην Αθήνα διακόπτοντας το 2ο μεταπτυχιακό της στην Κίνα για χάρη του λεγόμενου «Αυτού», ενός άντρα που την «τρέχει» επί χρόνια. 

Η αδελφή της, Λούκι, είναι ακόμα χαμένη στον κόσμο της και η μητέρα της, Αγνή, ακόμα πιο σκύλα. Η κολλητή της φίλη, Έλλη, προσπαθεί ακόμα να εγκλιματιστεί στην οικογενειακή ζωή που της έλαχε χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Η
Μιμή συναντά τον «Αυτόν» για σεξ αλλά γρήγορα υποψιάζεται πως δεν θα αλλάξουν και πολλά στη μεταξύ τους σχέση. Η Λούκι, νιώθοντας αποκλεισμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, βρίσκει παρηγοριά στον μανιοκαταθλιπτικό εικοσάχρονο Γιώργο που την έχει ερωτευτεί σε εμμονικό βαθμό.
Η Μιμή παλεύει με την ανεργία, την πίεση της μάνας της και την αδιαφορία του Αυτού. Η Έλλη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα πάρει το παιδί και θα μείνουν στη Μιμή κι εκείνος την απειλεί ότι δεν θα πάρει αποζημίωση. Η Λούκι καλείται στο Τμήμα όπου την ενημερώνουν ότι ο Γιώργος έχει αυτοκτονήσει για χάρη της. Μια απρόσμενη καινούργια φίλη την περιμαζεύει απ” τον δρόμο. Η Έλλη με την Κλο μετακομίζουν στο σπίτι της Μιμής.
Η Λούκι ξυπνάει στο σπίτι τής τραβεστί και κατευθύνεται με δυσκολία προς το νεκροταφείο αλλά δεν αντέχει να μπει μέσα. Κάθεται στο καφενείο απέναντι και γνωρίζει τον ηθοποιό Νικόλα. Η Μιμή και η Έλλη, άφραγκες και παρατημένες, συναντούν τυχαία την παλιά τους φίλη, Μαρίτα, με την οποία φαίνεται πως έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς. Όλοι καταλήγουν στο πάρτι γενεθλίων της Λούκι όπου ο Χάρης και ο Αντώνης χωρίζουν, η Έλλη συναντά έναν πρώην της, η Μιμή φιλάει ένα κορίτσι και ο Νικόλας εμφανίζεται ακάλεστος.
Ο Χάρης αφήνει τον Αντώνη και μετακομίζει και αυτός στο σπίτι της Μιμής όπου βρίσκει καταφύγιο και η Λούκι. Η Μιμή σέρνει την Έλλη στην Όπερα και η Έλλη την πέφτει άσχημα σε έναν απ’ τους τραγουδιστές με αποτέλεσμα να φάει χυλόπιτα και να τον ερωτευτεί. Αποκαλύπτεται ότι ο τραγουδιστής ήταν ο σύζυγος της φίλης τους,Μαρίτας. Η Λούκι μαζεύει κόσμο στο σπίτι και η Μιμή γίνεται έξαλλη. Εμφανίζεται ακάλεστος ο γείτονας Μάρκος, η Μιμή τού παίρνει τα κλειδιά και τον αναγκάζει να αλλάξουν σπίτια.
Η Έλλη συναντά τον Κωνσταντίνο που την ενημερώνει ότι παραιτήθηκε, ότι είναι μπλεγμένος με έναν επιχειρηματία και ότι τώρα πρέπει η ίδια να αναλάβει τα οικονομικά της οικογένειας. Την ίδια στιγμή, η Μιμή ζητάει δουλειά ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων. Ο Νικόλας καλεί τη Λούκι στη φυλακή -όπου βρίσκεται από παρεξήγηση- γιατί του έχει λείψει. Ο Αυτός στήνει ξανά τη Μιμή και την κατάσταση σώζει με χαρά ο Μάρκος. Η Έλλη πηγαίνει με την Κλο στο παιδικό πάρτι και γνωρίζεται καλύτερα με τον Τάσο αλλά η Κλο τής ζητάει να επιστρέψουν στον Κωνσταντίνο
Ο Κωνσταντίνος έχει παραιτηθεί εντελώς. Πίνει συνέχεια και η συμπεριφορά του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη. Ο Νικόλας παίρνει δια της βίας τη Λούκι σπίτι του. Ο Μάρκος γουστάρει επίσημα πια τη Μιμή -που στο μεταξύ έχει απογοητευτεί από τον Αυτόν και έχει παρακαλέσει την Αγνή να την πάρει στο γραφείο- και τη βγάζει για ρομαντικό δείπνο σε καντίνα. Ο Μάνος και η Κλο θέλουν να ξαναβρεθούν και αναγκάζουν τον Τάσο και την Έλλη να επικοινωνήσουν και να συναντηθούν.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας