-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Τα λεφτα που μας δανειζουν δειτε που πηγαν....Γι"αυτο ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥ ΞΑΝΑ...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .
Cohn-Bendit: «Είστε τρελοί με τα μέτρα που ζητάτε» 

«Είναι εμφανές ότι επί 4 μήνες χρονοτριβήσαμε. Είναι εμφανές ότι κάναμε λάθος. Είναι εμφανές ότι με την χρονοτριβή δώσαμε μια ώθηση στην αγορά και στην κερδοσκοπία», αναγνωρίζει ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Daniel Cohn-
Bendit κατά την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 5 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης απεργιακή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, για την καθυστέρηση αντίδρασης των Ευρωπαίων εταίρων στις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δεχόταν η Ελλάδα από τις αρχές Ιανουαρίου και η οποία οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.

«Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι ένα πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο και ζητώ από το Ecofin και τους επικεφαλής των κυβερνήσεων να σκεφτούν: στις ίδιες τους τις χώρες είναι ανίκανοι να επιτύχουν μεταρρυθμίσεις. Πόσος χρόνος χρειάζεται για την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού στη Γαλλία; Πόσο καιρό χρειάζεται η Γερμανία για να αλλάξει τις συντάξεις; Και τώρα ζητάμε από τον Παπανδρέου σε τρεις μήνες να τα αλλάξει όλα! Είστε εντελώς παράλογοι. Και η απόδειξη είναι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα! Δεν δίνουμε στην Ελλάδα και τον κο Παπανδρέου το χρόνο για να βρει τη συναίνεση στην Ελλάδα... Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ταύτιση με το κράτος... υπάρχει μόνο «ο καθένας για τον εαυτό του»... Είναι λυπηρό» υπογραμμίζει ο Κόκκινος Ντάνι, όπως είναι γνωστός, και προειδοποιεί ότι η απουσία συναίνεσης και συσπείρωσης λαού και πολιτικών είναι κάτι που σύντομα θα εμφανιστεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία, αν σημειωθούν παρόμοιες εξελίξεις. «Πρέπει να έχουμε ένα αίσθημα ευθύνης κι όχι να ζητάμε το ακατόρθωτο!» τονίζει ο κος Cohn-Bendit.
Σε περιπτωση που το βιντεο θα διαγραφη,ετοιμαζονται και αλλα link.....
διαδωστε το παντου....

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας