-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

'Σφράγισαν' τρία κινέζικα καταστήματα στην Αλεξ/πολη.

www.e-evros.gr
Το πρωί του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου αστυνομικοί υπάλληλοι και ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προχώρησαν στην σφράγισμα τριών καταστημάτων κινέζικων προϊόντων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης για εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Τον τελευταίο μήνα υπήρξε έντονη κινητικότητα για ζητήματα παράνομης
δραστηριότητας, καθώς μετά από καταγγελίες πολιτών και καταστηματαρχών η ηγεσία των εμπόρων της πόλης προώθησε το σύνολο των θεμάτων στα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών & Δικαιοσύνης.

Η Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ διαβίβασε τις πληροφορίες για εκτεταμένη φοροδιαφυγή σε τρία Κινέζικα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη στην Περιφερειακή της Διεύθυνση προκειμένου να καλέσει τους νόμιμους εκπροσώπους αυτών να υποβάλλουν τις απόψεις τους και να προχωρήσει στις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Αρχές της εβδομάδος εκδόθηκαν οι αντίστοιχες καταλογιστικές πράξεις, το ύψος των προστίμων και οι αποφάσεις για προσωρινή απαγόρευση άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας και στα τρία ελεγχόμενα καταστήματα και κοινοποιήθηκαν στους νόμιμους εκπροσώπους.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης παρέλαβε σήμα από το Υπουργείο Οικονομικών για την εκτέλεση της απόφασης για σφράγιση 2 Κινέζικων καταστημάτων επί της οδού 14ης Μαΐου και 1 επί της Βενιζέλου.

Την επομένη πραγματοποιήθηκε το προσωρινό και έως τις 6 Φεβρουαρίου σφράγισμα των 3 καταστημάτων από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ παρουσία αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου τοποθετήθηκαν νέες κλειδαριές ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων (1 κλειδί κράτησε το ΣΔΟΕ και ένα ο ιδιοκτήτης).

Στην περίπτωση υποτροπής στο μέλλον, η τυχόν επιβαλλόμενη απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας θα έχει οριστικό χαρακτήρα.

Κάτι αλλάζει στο τοπίο της αγοράς της Αλεξανδρούπολης καθώς διαφαίνεται έντονα η προσπάθεια καταπολέμησης της παράνομης δραστηριότητας και διαφύλαξης του ανταγωνισμού ενώ η αθόρυβη και μεθοδική συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με τις αρμόδιες αρχές δείχνει να έχει αποτελέσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις ενάντια στο παρεμπόριο, λαθρεμπόριο και την διακίνηση «μαϊμού» προϊόντων.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας