-->

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Όρκος Σιωπής ΕΠ. 57 58 59 60 (Τελευταίο) -- 1ος Κύκλος -- 20/01/2015

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τη Χριστίνα στο debate του Έκτορα. Η Ηλέκτρα αποκαλύπτει στον Άρη τη συνάντηση της με την Ελένη, η οποία αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα την παράνομη σχέση της με τον Έκτορα. 

Η Αλεξάνδρα συναντάει τον Γεράσιμο, ο οποίος έχει επιτέλους συνέλθει και του ζητάει να μιλήσει στον Άρη και να πει όλη την αλήθεια…


Ο Αντώνης παίρνει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και τις ανακοινώνει στη Δάφνη. Ο Νώντας με τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν όπλα για να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον. Χρησιμοποιούν τον Τόνυ, που διχάζεται ποιον να υποστηρίξει. Ο Άγγελος αγχώνεται για το πρόβλημα, που έχει με τη Στέλλα, ενώ η Σάντρα αναρωτιέται τι ρόλο παίζει η πρώην του Ιούλιου. Η Ελένη εκπλήσσεται με αυτό, που της προσφέρει η Αλεξάνδρα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι ο Άρης ζητάει απ' τη Σάντρα να γνωρίσει την Ηλέκτρα. Ο Έκτορας ετοιμάζει στη Χριστίνα μια πολύ όμορφη έκπληξη…
Ο Ηλίας αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό του κι εκείνη τον βοηθά να το χειριστεί. Ο Πέτρος εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με όσα ανακάλυψε για το παρελθόν. Ο Νώντας φέρνει άσχημα νέα στη Νίκη κι αυτή προβληματίζεται τι να κάνει. Στέλλα και Άγγελος αποφασίζουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή. Ο Ιούλιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φάντασμα απ' το παρελθόν κι ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ συμβουλεύει τον Τόνυ σχετικά με το γιό του. Η Ηλέκτρα λαμβάνει ανέλπιστα νέα κι ο Άρης μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του…
Το δείπνο του Άρη με τη Σάντρα και την Ηλέκτρα διακόπτεται από ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα, που δέχεται η Ηλέκτρα. Ο Άρης θα επιβεβαιώσει όσα έμαθε για τη δολοφονία του πατέρα του από τον Γεράσιμο Φιλίππου. Η Νίκη κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθεί την καρδιά της. Ο Τόνυ με την Ελισάβετ κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Η Σοφία και ο Σταύρος αναθερμαίνουν το γάμο τους. Η Ηλέκτρα στην Κύπρο έχει μια συνάντηση, που λαχταρούσε καιρό...

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας