-->

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (Ε. ΠΑΝΑΣ) ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 4,5%.

ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΑΝΕΛ. ΜΕΝΕΙ ΕΞΩ Ο ΓΑΠ

 

Τη μεγαλύτερη δημοσκόπηση που έγινε ποτέ για εκλογές στην Ελλάδα, παρουσιάζει σήμερα στο πρώτο φύλλο κυκλοφορίας της η εφημερίδα Μακελειό του Στέφανου Χίου.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από 5 έως 14 Ιανουαρίου από τον καθηγητή του τμήματος στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ.Επαμ.Πανά, που πολλές φορές έχει επαληθευτεί στο παρελθόν.

Πρόκειται για δημοσκόπηση μαμούθ για τις εκλογές 2015 καθώς έχει δείγμα 6589 ερωτηθέντων και εμφανίζει αποτελέσματα έκπληξη με στατιστικό σφάλμα μόλις 1,2% και ποσοστό αναποφάσιστων πολύ χαμηλό στο 5%, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αλλάξουν πολύ τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων είναι:

ΣΥΡΙΖΑ 30,9%

ΝΔ 26,4%

ΠΟΤΑΜΙ 6,2%

ΠΑΣΟΚ 5,9%

ΚΚΕ 5,4%

Χ.ΑΥΓΗ 5,1%

ΑΝΕΛ 3,5%

ΚΙΔΗΣΟ 2,9%

ΛΑΟΣ 1,4%

ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4,6%

ΑΝΑΠΟΦ. 5.3%

ΛΕΥΚΟ 0,9%

Δ/Ξ Δ/Α 1,4%

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του καθηγητή Πανά για τις εκλογές 2015 θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με σημαντική διαφορά 4-6 μονάδες, αλλά μακρυά από την αυτοδυναμία.

Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στη μεγάλη μάχη μεταξύ Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση καθώς η διαφορά τους είναι οριακή. Αίσθηση προκαλεί και το χαμηλό ποσοστό της Χ.Α καθώς σε προηγούμενες έρευνες του καθηγητή Πανά είχε πολύ υψηλότερο ποσοστό (9,5%).

Επίσης πολύ ενδιαφέρον στοιχείο η είσοδος στη βουλή των ΑΝΕΛ με 3,5% ενώ πολλές άλλες έρευνες δείχνουν το κόμμα του Π.Καμμένου είτε ακριβώς στο όριο του 3% ή εκτός βουλής.

Σε ότι αφορά το ΚΙΔΗΣΟ του ΓΑΠ και σ αυτή την έρευνα μένει εκτός βουλής αλλά είναι ψηλότερα από άλλες δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν γύρω στο 2%.

Με βάση τη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για τις εκλογές 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 143 έδρες στη νέα βουλή , η ΝΔ 79 ,το Ποτάμι 19 , το ΠΑΣΟΚ 18, το ΚΚΕ 16, η Χ.Α 15 και οι ΑΝΕΛ 10

Στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για τις εκλογές 2015 γίνεται αναφορά και στις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΔΩ

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας