-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Κρυφός Καιάδας ΕΠ. 01 02 -- 23/01/2015

Επ.01 ::Η σειρά εξελίσσεται σε δυο επίπεδα, του τότε, παρακολουθώντας τις ιστορίες των τριών γυναικών και του σήμερα. 

Η μητέρα της νεαρής Κυπρούλας (ΡΕΒΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ), προκειμένου να γλυτώσουν από τη πείνα, δέχεται να πάει η κόρη της να δουλέψει έξω στις μάντρες του άρχοντα της περιοχής, τον Σπυρίδωνα. Σε ένα άλλο χωριό, η Δροσούλα (ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ) που είναι ερωτευμένη με τον Κοσμά (ΣΩΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ), τον παντρεύεται και στην
Ελλάδα η Σμαρώ, ζει ευτυχισμένες μέρες με τον άντρα της και τα παιδιά της.  


Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν αφού ο Σπυρίδωνας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΩΡΗΣ)  κακοποιεί την Κυπρούλα, η Δροσούλα γεννά και η δεισιδαιμονίες του χωριού αναγκάζουν τους γονείς της να προβούν σε ακατονόμαστες πράξεις, ενώ η Σμαρώ (ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ) , ζει τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. 

Χρόνια αργότερα, η Κυπρούλα (ΤΖΟΥΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ) είναι στη φυλακή. Από τα δυο παιδιά της, ο Αντώνης (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ), την επισκέπτεται συνέχεια, ενώ η κόρη της η Νατάσα (ΞΕΝΙΑ ΙΩΑΚΕΙΜ) ούτε να τη δει θέλει. 

Η Δροσούλα με τον άντρα της ζουν μιαν άθλια ψυχολογικά ζωή, ενώ η Σμαρώ με τον άντρα της προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ο εγγονός της, ο Στέφανος (ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ), δημοσιογράφος, ανακαλύπτει μια παλιά εφημερίδα, όπου σε ένα άρθρο, παρακινεί τους χωρικούς να μην καίνε τα παιδιά της. 

Ο Ανδρόνικος (ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ) προσπαθεί επιτακτικά να μάθει για το παρελθόν της μητέρας του  Μυριάνθης (Πατρίτσια Πεττεμερίδου) η οποία όμως είναι αποφασισμένη να κρατήσει επτασφράγιστα τα μυστικά της.

Επ.02:: Η μητέρα της Κυπρούλας έρχεται να δει πώς είναι και της λέει πως τώρα έχουν φαγητό στο σπίτι. Έτσι η Κυπρούλα, δεν της αναφέρει τι περνά. Η Χαρά, η αδελφή της Δροσούλας, παίρνει το μωρό μετά από  όρκο να μην το σκοτώσει αλλά να το αφήσει σε κάποια εκκλησιά. Η Σμαρώ σαν τρελή ψάχνει να βρει τον Λέανδρο, το γιο της, που έχει πέσει στο ποτάμι, ενώ στέλνει τον άλλο της γιο τον Λέανδρο για βοήθεια. Τώρα, ο Στέφανος, γνωρίζει τη Ντενίζ  (ΝΙΚΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ) διερμηνέα από τη Ροδόπη και την ερωτεύεται απόλυτα. Η Ντενίζ, έχει ύποπτες επαφές με ένα μυστηριώδη άντρα. Ο αδελφός της Κλαίρης (ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΧΟΥ), Λέανδρος (ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΜΙΣΕΛΕΤΟ), τσακώνεται άσχημα με τον αδελφό του Δήμο (ΣΙΜΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ) και αιτιάται την νύφη του Μελανή για την παγίδα που του στήνει ο Δήμος.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας