-->

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Ραντεβού με τον υπουργό πέτυχαν οι αγρότες του Έβρου

http://anti-typos.blogspot.gr/
Τον ορισμό συνάντησης εξαμελούς αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Καρασμάνη, πέτυχαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Έβρου, οι οποίοι την Πέμπτη απέκλεισαν την Εγνατία Οδό και το τελωνείο των Κήπων στα ελληνοτουρκικά σύνορα . 

Μετά από σχετική επικοινωνία, το υπουργείο παρείχε νέες δεσμεύσεις για διευθέτηση των
ζητημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο, όπως η πληρωμή της Ενιαίας Ενίσχυσης, οι βοσκότοποι, η ενίσχυση των κτηνιατρικών υπηρεσιών και η αντικατάσταση των κοπαδιών που επλήγησαν από την ευλογιά και τον καταρροϊκό πυρετό.
Στη διάρκεια της κινητοποίησης, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, δημιουργήθηκαν εντάσεις και μικροσυμπλοκές μεταξύ των αγροτών και των ΜΑΤ, ενώ αργότερα η αστυνομία προχώρησε ακόμα και σε περιορισμένη χρήση χημικών. Τελικά, μετά από πολύωρες τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις με στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ορίστηκε ραντεβού με την ηγεσία του υπουργείου στις 12 Δεκεμβρίου, κι έτσι τα τρακτέρ και οι αγρότες αποχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα από την περιοχή του τελωνείου. 
Όπως αναφέρει η ΕΡΑ Ορεστιάδας, την απόφασή τους να αποχωρήσουν την έλαβαν μετά τη διαβεβαίωση ότι πιθανότατα και χθες, μετά τη σύσκεψη που είχε οριστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα γίνονταν ανακοινώσεις για ευνοϊκές ρυθμίσεις στο θέμα των βοσκοτόπων, το οποίο συνδέεται άμεσα με τις οικονομικές τους ενισχύσεις. Παράλληλα, υπήρξε διαβεβαίωση ότι από την 1η Δεκεμβρίου, δηλαδή από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξει μερική άρση των αυστηρών περιορισμών που επιβλήθηκαν στη διακίνηση της μηδικής, οι παραγωγοί της οποίας υποχρεώθηκαν να κρατήσουν στις αποθήκες την παραγωγή τους, στο πλαίσιο των μέτρων για τον έλεγχο της εξάπλωσης της ευλογιάς. 

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας