-->

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 458 459 460 461 462 463 -- 07/01/2015

Επ..: 458 -- Περίληψη: Ο Γιώργος μεταφέρει στον Λευτέρη τα καλά λόγια που είπε η Νιόβη για το άτομό του - και εκείνος κολακεύεται. 

Ο Νότης ακούει τη συνομιλία της Αλεξάνδρας με τη Χρύσα και μαθαίνει ότι η Χρύσα θα ήθελε να δει την κούτα που άφησε η Τζόρνταν. Η Χαρά, ενόψει της νέας περιπέτειας με την υγεία της, αποφασίζει να χωρίσει τον Στέφανο, για να μην
τον ταλαιπωρήσει με το πρόβλημά της. Η αστυνομία βρίσκει, με τα πολλά, το πτώμα του Κλαδά και ανατρέπει τα σχέδια του Σταύρου την τελευταία στιγμή...

Περίληψη: Η επίσκεψη της Λήδας στο νοσοκομείο καταλήγει να ταράξει τη Χαρά. Η Λήδα αναδιπλώνεται έξυπνα και κανονίζει με τον γιατρό να εξεταστεί, για να δουν αν είναι συμβατή δότρια για τη Χαρά.

Η Αλεξάνδρα εκφράζει στον Σταύρο την ανακούφισή της που βγήκε από τη μέση ο φονιάς του 'Αρη. Ο Σταύρος την ενθαρρύνει να σταματήσει να κλείνεται στο σπίτι και να ξαναρχίσει τη ζωή της. Στο μεταξύ, παρά τις προσπάθειες που κάνουν για να αποκτήσουν παιδί, ο Γιώργος ανακαλύπτει στο συρτάρι στης Νιόβης αντισυλληπτικά χάπια...

Περίληψη: Η Μαρέλα παίρνει μια αναπάντεχη χαρά, καθώς η γιαγιά της, που πάσχει από άνοια, την αναγνωρίζει μετά από πολύ καιρό.

Ο Νότης δηλώνει στη Λήδα ότι είναι αποφασισμένος να μάθει τι είχε μέσα η κούτα της Τζόρνταν. Ο Γιώργος αφήνει το πακέτο με τα αντισυλληπτικά χάπια κάτω από το πιάτο της Νιόβης, θέλοντας να της δείξει ότι ξέρει πια την αλήθεια... Η Αλεξάνδρα ανοίγει την κούτα της Τζόρνταν και έρχεται αντιμέτωπη με μία τρομερή αποκάλυψη...

Περίληψη: Η Νιόβη προσπαθεί να εξηγήσει στον Γιώργο τον λόγο που έπαιρνε τα αντισυλληπτικά, αλλά εκείνος αρνείται να την ακούσει και αποφασίζει να φύγει απ' το σπίτι.

Η γιατρός συνιστά στη Χαρά να είναι πολύ προσεκτική στη σχέση της με τον Στέφανο, γιατί κινδυνεύει να πάθει σοβαρές λοιμώξεις, που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την υγεία της. Γυρίζοντας σπίτι ο Σταύρος βρίσκει τη χτυπημένη Αλεξάνδρα...

Περίληψη: Η Χρύσα ενημερώνεται για τις δυσάρεστες εξελίξεις και, συντετριμμένη, ετοιμάζεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα μαζί με τον Ρώσο.
Η Χαρά ζητάει από τον Στέφανο να χωρίσουν, επικαλούμενη τον έρωτά της για έναν πρώην της. Ο Λευτέρης συμβουλεύει τον Γιώργο να μιλήσει στη Νιόβη και να προσπαθήσουν να τα βρουν, εκείνος όμως παραμένει αμετάπειστος και αποφασισμένος να φύγει απ' το σπίτι.

Περίληψη: Η Χριστίνα επωφελείται από τον καυγά Χαράς - Στέφανου για να πλησιάσει τον Στέφανο, ενώ η Μαρέλα τη συμβουλεύει να μην κάνει βιαστικές κινήσεις.

Η Χρύσα και ο Ρώσος έρχονται στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, ο Νότης και η Λήδα συνεχίζουν να καταστρώνουν τα αδίστακτα σχέδιά τους... Ο Γιώργος προσπαθεί να μάθει από τον Λευτέρη αν είπε τίποτα για τον ίδιο η Νιόβη, αλλά, προς μεγάλη του απογοήτευση, εισπράττει αρνητική απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας