-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Ρουά Ματ Επ.48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 -- 03/12/2014

Η Ιωάννα, παραδέχεται στον Μάξιμο ότι φλερτάρει καιρό με κάποιον από το facebook, κι αυτός αντιδρά έντονα. 

Στο σπίτι της Ρουμπίνης μαζεύονται όλοι για συμπαράσταση και κινέζικο φαγητό που φέρνει ο.. Γιώργος. Ο Ηρόδοτος, που έχει γοητευτεί από την Λυδία, δεν χάνει ευκαιρία και ξεδιπλώνει το
κωμικό του ταλέντο για να την εντυπωσιάσει. 

Στο μεταξύ ο Σάββας, ανοίγει την καρδία του στον Γιάννη, και τον καλεί σπίτι, για να του γνωρίσει τον Λέανδρο. 
Η Λυδία, βλέπει για πρώτη φορά πόσο διεκδικητική είναι η Ιωάννα με τον Δημήτρη, και απογοητεύεται. 
Ο Γιώργος, πάει σπίτι της Ρουμπίνης και την “απαγάγει” μέχρι να γυρίσουν οι γονείς της από Σπάρτη. Φτάνοντας εκείνη την ώρα, ο Μάξιμος, τους πετυχαίνει να βγαίνουν από το σπίτι μαζί, και μένει άφωνος.

48 49 50  51 52 53 54 55 56 57
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 

Ο Μάξιμος πλέει σε πελάγη ευτυχίας γιατί μαθαίνει ότι το εργοστάσιό του δεν χρωστάει πλέον στις τράπεζες... Ποιος άραγε να είναι ο καλός του άγγελος; Δεν τον γνωρίζει, αλλά δε θα αργήσει και πολύ να τον μάθει... Η Ρουμπίνη μαλώνει πολύ άσχημα με τον πατέρα της, γιατί δεν εγκρίνει ότι η κόρη του μπήκε ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι και τους χώρισε... Ο Δημήτρης χωρίζει με τη Λυδία επειδή ανακαλύπτει την πλαστή σελίδα στο facebook και είναι πεισμένος ότι την έφτιαξε αυτή, προκειμένου να τον κακολογήσει... Ο Σάββας μετακομίζει στο σπίτι του Γιάννη, γεγονός που βγάζει τη Βίκυ εκτός εαυτού και τον απειλεί ότι δε θα ξαναπάρει ποτέ το παιδί... Έτσι ο Σάββας, επικαλούμενος τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έχει η Βίκυ στο ενεργητικό της, της ανακοινώνει ότι θα προσπαθήσει να της πάρει δικαστικώς το παιδί... Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας