-->

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου
Παναγιωτης Κλακικος Υποψηφιος Δημαρχος Σουφλιου

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Κλεμμένα Όνειρα - Τα Νέα Επεισόδια...!!!!!! Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου


Κορυφώνονται οι εξελίξεις και αρχίζουν νέα καταιγιστικά γεγονότα στον 4ο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, "Κλεμμένα Όνειρα"...

Η μητέρα του Δημήτρη Μαλτέζου, η Έλεν Τζόρνταν, προσπαθεί να συμμετέχει στο τέλος της τραγικής ιστορίας του γιου της.

Πατέρας και γιος, Δημήτρης και Άρης, δεμένοι από τη μοίρα, μεταφέρονται βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Κι ενώ ο Άρης χαροπαλεύει... η Μαρία, η γυναίκα του φέρνει στον κόσμο το παιδί τους και οι δύο μητέρες, η Αλεξάνδρα και η Βίκυ είναι συντετριμμένες. όπως και η Χρύσα. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάνει τον αδερφό του τώρα που τα ξαναβρήκαν μεταξύ τους.

Τρεις μήνες μετά όλα είναι διαφορετικά... η Έλεν Τζόρνταν αυτοκτονεί... ο Νικόλας με τη Βίκυ έχουν φύγει μακριά για να ξεχάσουν ενώ ο Ρώσος μαζί με τη Χρύσα είναι μαζί και ασχολούνται με ανθρωπιστικές αποστολές για να μην θυμούνται... Ο Σταύρος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και ζει μαζί με την Αλεξάνδρα, τη Μαρία και το μωρό της στο παλιό σπίτι της Βίκυς. Διευθύνει τη D-port και το κολέγιο το οποίο ως φόρος τιμής στον Άρη Μαλτέζο παίρνει το όνομά του. Τίποτα δεν προμηνύει τον κίνδυνο που έχει ήδη εμφανιστεί στη ζωή τους αλλά οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν.

Ο Νότης Αργυρός, ένας νέος και γοητευτικός άνδρας, εμφανίζεται για να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του που άφησε στη δεύτερη σύζυγό του, Ελεν Τζόρνταν. Μετά την αυτοκτονία της όμως η περιουσία έχει περάσει στα εγγόνια της, Σταύρο και Χρύσα Μαλτέζου αλλά και στο παιδί της Μαρίας. Στο πλευρό του έχει τη φίλη του, Λήδα Παπαμάρκου που έτρεφε πάντα αισθήματα γι'αυτόν.

Η Λήδα έχει και εκείνη τα εκδικητικά σχέδια της για τον επιχειρηματία Απόστολο Πετρίδη που κατέστρεψε επαγγελματικά τον πατέρα της και τον οδήγησε στο θάνατο. Χρησιμοποιεί τη γοητεία της και κάνει τον Απόστολο Πετρίδη να την εpωτευτεi και να την παντρευτεί. Ο Πετρίδης έχει 2 κόρες... την μεγαλύτερη Μάνια που αντιδράει στο γάμο και τη Χαρά η οποία πάσχει από μια ασθένεια. Ίσως και γι'αυτό είναι καλοσυνάτη απέναντι στη Λήδα.

Οι ζωές όλων θα γίνουν ένα κουβάρι... ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Μαρία, η Αλεξάνδρα, η Μάνια και όσοι βρίσκονται κοντά τους μπαίνουν στη δύνη της αγάπης και της εκδίκησης... Ο Νότης δεν έχει υπολογίσει το κρυφό πάθos της Λήδας. Όταν μάλιστα αποκαλύπτεται ποιοι πραγματικά είναι οι 2 τους... η συνέχεια θα είναι ανεξέλεγκτη...
Πρεμιέρα Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου... Δείτε το video με τους πρωταγωνιστές της σειράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας