-->

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΑ PART 1 - 2 ΣΙΤΑΡΙΑΣ ΜΑΚΡΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΝΑΤ.ΘΡΑΚΗΣ-ΦΥΛΑΚΤΟ ΕΒΡΟΥ

ΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΤΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,

ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΟΙ ΓΚΑΙΝΤΕΣ,

ΟΙ ΛΥΡΕΣ ,ΤΑ ΚΑΒΑΛΙΑ, ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ,ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΟΥΤΙΑ, ΤΑ ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ , ΟΙ ΛΑΦΤΕΣ ,ΤΑ ΝΕΪ κτλ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ - ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ - ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.

ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΡΑΚΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΤΕΧΝΑ ΛΑΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ,

ΟΣΟ ΑΤΕΧΝΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ,

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ. ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας